✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Wednesday, June 23, 2010

Home » ..:: Kenapa Tak Pernah Dapat Buffered Earning? ::..

..:: Kenapa Tak Pernah Dapat Buffered Earning? ::..

Salam reader's..
Good Morning to all of u..
Hmm..mase jalan2 blogwalking td..suddenly i terasa jeles tau..
Banyak bloggers2 lain yang dah dapt buffered earning, sedangkan i ni x dapat2 buffered earning..mungkinkah atas faktor2 blog i yang kurang menarik perhatian para pengunjung blog?? ahh..konfius nye..

I nak gak la sekali sekala dapat buffered earning..[[sentap!!]]
Hmm..never mind la..kadang2 rezeki yang kita harapkan, x sampai lagi..betul x??
Whatever pun..i hope that Mr. Nuffnang will give me buffered earning satu hari nanti..Bukan lah i ni gila duit sgt, but i jeles la tgk member2 lain dapat, sedangkan i x dapat2..huhu..

Hahah..xpela..pas ni, i akan lebih gigih lagi membuat entry2 yang akan menarik minat u alls oke..

p/s: u alls, kalo ade ape2 kekurangan pada blog or entry i, pls inform me oke..i ni org baru..so, kadang2 ape yang i buat x semua nya betul..u alls boley tegur je..semua tuh utk kebaikan bersama kan??asalkan teguran yang membina dan berhemah, i akan terima dengan tangan terbuka..sebab u know, i really2 love my blog tau..i nak wat yang terbaik..asalkan blog i diterima ramai..

But!!!for sape2 yang x suka dengan blog i, or...dengan i sendiri, pls jgn malu2 or segan2 utk keluar dari blog ini oke..i x paksa u alls yang x suka kat blog ni utk baca blog ni..oke..hope u alls paham..oke..

Tata!

♥The End♥

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

Sidratul Muntaha said... [Reply Here Bebeh!]

dik kat survey dia tu selalu update
then kat blog selau jugak buat n3
sabo dik
takde hal ebdna2 gini
nnti lama2 dpt jugaklah
akak dulu pun dekat stahun setengah pun baru dpt buffred

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@ Sirdatul Mutaha

Yeke kak??
thanx oke..bg semangat kat adik..huhu..

intanurulfateha ❤ said... [Reply Here Bebeh!]

.alaa xpe
.lame3 nt dpt lahh
.rajin buat entry, rajin blogwalking
.pastu visitor mesti kene ramai yang!

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@ intan

thanx 4 ur tips..
i tgh try yg terbaik..hehe..

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™