✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Tuesday, June 1, 2010

Home » ..:: My Sweetheart Smell Like..hehe.. ::..

..:: My Sweetheart Smell Like..hehe.. ::..

Salam reader's.. This is assignment for Project Alpha yer..
Today i wanna share with u all about my sweetheart! Haha..i think, dah lame jgk i x post entry about my darling yang seorang itu.. hehe.. Then, for this entry, i nak share sikit pasal my boyfee..

U all tau x, even my boy tuh berbadan agak sihat, tapi i feel very comfortable with him.. tau x kenapa??
Haa..semestinya sebab dia x mempunyai bau yang kurang menyenangkan..keh3..

Sebab dia menggunakan produk besh dari Adidas lorh.. Adidas Action 3 Intensive.. Mmh best lah bau dia.. cam rase nak cium je..tp x mao ar..cium ketiak..keh3..

Product ni memang besh.. banyak variasi.. u all leh try.. Ada 6 variasi pilihan.. untuk para lelaki dan wanita.. Try dulu, baru leh comment yerk!

Best sangat sebab bau dia amatlah harum.. x cam brand yang lain.. tak memeningkan kepala i yg dah sedia ting tong ni..haha..~ ♥

Ni pic cute SI DIA itu.. ♥♥♥



Comel sangat kan?? Even badan dia sihat dan kuat, but dia pandai masak.. and selalu wat hati i happy sangat2.. ♥

Sangat sweet bila sekali sekala SI DIA itu datang berjumpa i dengan haruman yang menyenangkan.. i rasa nak terlena u alls.. haha..

Jom layan Episodes 40-42 of Project Alpha Season 2 






Memang tak rugi kalau try my luck in this contest kan?? Mana la tau, ada rezeki i, dapat duit lebih, leh masuk dalam tabung haji.. Al maklumlah, i ni bukan berpendapatan tinggi kan?? Tp x pe.. yang penting, i sangat enjoy with Project Alpha Season II ni..Bertambah gempaqz lah u all!!!
Tata!

Project Alpha is presented
by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

♥The End♥

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™