✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Saturday, June 26, 2010

Home » ..:: Postpone Lagi ::..

..:: Postpone Lagi ::..

Salam reader's..
Sorry lah u alls.. I penat gila lah..
Actually i ada benda nak story lagi untuk hari ni..
tp mata i ni macam tak mengizinkan jewk..huhu~~

Untuk sape yang ada bagi award, and i tak pegi amik lagi tuh, esok2 kalo i dah free, i amek ye??
Sorry sangat2!!


U alls jangan lah marah or merajuk tak nak bagi award kat i lagi..
Dun worry la..i saaaa..yang sume pengunjung2 blog i yang usang ni..hehe..
Oke la u alls..
Tomorrow i nak keje pagi..
Nanti dah free, i update lagi oke?
Muah!
Tata!


♥The End♥

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™