✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Wednesday, June 23, 2010

Home » ..:: Reminder ::..

..:: Reminder ::..

Salam reader's..
Hmm..dah malam ni..i baru balik keje.. penat kat badan ni masih terasa..then kalo u alls tengok muka i skng, jelas tergambar wajah kepenatan..Never mind..i x kisah..dah biasa dah..
Hidup ni kena selalu tegar utk terima cabaran, baru la kita x kena pijak dek manusia2 kejam di luar sana tuh..

Huh..berfalsampah plaks i pagi2 buta ni..org lain dah sedap terlena, i still loyal nak mengadap mr. lappy kesayangan i ni..kalo lah mr. lappy ni xde, i rase mesti suasana kehidupan i akan muram dan suram..

Just wanna remind u all ye..pasal contest yang i dah jalankan tuh..
I hope u all akan memberi sokongan dan penyertaan yang menggalakkan yer..even present nya x berapa nak best..but i still hope that u all akan support me..(mana la tau, next time i akan wat contest lagi then present dia pakej penginapan ke??korg x nak ke??) hehe..i ni kan Guest Service Assistant..dah sah2 la i bleh sponsor u all tido kat hotel 4 or 5 stars...hehe..[nada berlagak]!

Keh3..gurau2 je..tp kadang2 gurau pun leh jadi kenyataan kan??
hah..kepala tengah ting-tong ni..so macam2 idea terkeluar kat kepala ni..hehe..
So, u alls jgn lupe join this contest ye..


Oke la..dah awal pagi ni..i nak titow dulu..sok i continue bebel sal benda lain plaks oke..
Tata!
♥The End♥

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™