✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Friday, July 2, 2010

Home » » ..:: Bisu ke Pekak?? ::..

..:: Bisu ke Pekak?? ::..

Salam reader's..

Sometimes..we all tak sedar kan..
Saban hari, we all menghadapi macam-macam tekanan hidup.
Buat semua benda pun rasa macam serba tak kena.
Kenapa ya??

Once upon a time..
Bukan hari ni.
Dah agak lama la jugak.
Ada lah seorang mamat ni.
Kononnya jatuh cinta pada i.

At first, memang i tak berapa nak layan. 
Sebab i tahu dia buaya darat. Kaki betina. Kaki botol. Kaki judi dan segala macam kaki.
Tapi, oleh sebab dia memang dah di lahirkan sebagai kaki penipu, dia berjaya membuatkan i terpana seketika. Khayal.
What the H**L...???
Apa kejadahnya i boleh tangkap cintan dengan si mamat 'KAKI' itu? Apakah??

Yang paling i pelik, dia tahu dan dia sedar kesalahan dan kejahatan yang dia buat tu.
Dia mengaku depan i yang dia nak berubah. 
Tapi, trust me. Sampai sekarang dia tetap dengan perangai nya yang lama itu.
Dia tahu yang keliling orang mengata pasal perbuatan jahat dia itu.
Bahkan menyedari yang perangai nya itu agak kurang disenangi oleh ramai pihak.
Tapi, dia tetap dirinya.
Tidak pernah berubah.
Apakah dia pekak??
Apakah dia juga bisu kerana tidak membidas langsung tanggapan orang terhadapnya?

Hmm..
Suddenly, satu soalan terjengah di kepala otak i..
'Motif i ingat benda ni??'

Yessss...
Because.
It is a part of my history in my life.
Mana mungkin i akan lupa.
I belum bisu.
I belum pekak.
I belum hilang ingatan lagi.
So, as long i masih dikurniakan semua ini, i tetap akan mengingati.
Even maybe dia langsung tak ingatkan i.
I admit. Yang semua ini salah i dulu.
Motif i layan dia??



Hurmm..just forget it.
Rubbish!!!

♥The End♥
  Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™