✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Monday, July 26, 2010

Home » , , , , , , » ..:: Cantik Itu Kamu Contest 4 You ::..

..:: Cantik Itu Kamu Contest 4 You ::..

Salam Reader's..

Hik3...
sempat pulak i nak menjoinkan diri untuk contest nih kan?
dah org invite, i join je laa..
menang ke tak hape i kesah.
hihihi...

Oke contest ni dianjurkan oleh Nadic..
Apa yang menarik nya contest nih?
ermm.
sebab ape yerk?
hehe.. sebab ada word 'cantik itu kamu' kot! ahakz!
i like! 
sape lagi nak puji diri kita kalau bukan diri sendiri kan?

Kalo u alls pun rasa2 nak join, cam biasa lah kan..tengok terms and conditions kat SINI..
Jom usha banner dia. cute kan?

Photobucket

oke.
dah tengok syarat penyertaan, dah tengok banner.
Now, tengok lak muka cantik i..hehe.
ni gambar yang dipertandingkan ye.
kalo chumel tak cantik, sila tutup mata.. ahakz!


walawehh..cantik chumel nye!!!
puji diri sendiri lagi.
alahai..
I suka gambar ni sebab..hik3...
u alls..bukan senang oke nak lihat i ni berbaju kurung.
hahaha..ni pun gambar yang di snap oleh my chenta hati masa we alls singgah air terjun ulu yam pas balik dari wedding my friends kat Sungkai, Perak awal tahun ni.

pas ni tunggu raya la baru nampak i pakai baju kurung.
hehe.
oke Cik Nadic. Done.
Wish i am the winner.ahakz!
tata!

♥The End♥
  Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

NaDic said... [Reply Here Bebeh!]

salam nurul.. cantik baju kurung u pakai... nampak ayu je.. ^_^ good luck tau.. saya dah check semua complete.. thanks 4 joining k..

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@NaDic

hik3..ayu ke??
hmm..thanx! ahakz!
wish me luck! :>

NaDic said... [Reply Here Bebeh!]

sure sis.. good luck to u.. ^_^

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™