✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Thursday, July 8, 2010

Home » » ..:: Check berat blog u alls?? ::..

..:: Check berat blog u alls?? ::..

Salam readers..
Wahh..rupa2 nya blog i ni agak berat la u alls..
Baru tadi i check berat [+] kelajuan blog i ni..hmm..agak memberansangkan jugakz!
See..


Adoii..ape lagi yang i nak buang ni yek??
Hmm..
Nanti la i fikirkan nya..
Huhu..

Actually, entry ni di publish khas utk u alls yang nak tahu berat blog u alls tuh.
I selalu check. Sebab benda ni penting.
Tu yang kadang2 nak reload u alls punya page kadang2 amek masa berjam2.
Tension gue! Hak3..

Oke.
Kalo u alls nak check berat blog u alls tuh, u alls bleh check di SINI..

Actually, banyak ilmu pasal blog ni, i belajar ngan SIFU INTAN..
So, credit to HER !! Ahakz!
Oke u alls.
Selamat ber'blog'!!!

♥The End♥
  Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

13 Chumel(s) comment ヅ:

ladymiaka86 said... [Reply Here Bebeh!]

hi.. thanx 4 da info..

dah check.. cik sue punya berat lg dr cik nurul punya.. huhu..
malas la.. haha

Cik Putput said... [Reply Here Bebeh!]

wohoho..berfaedah ni..
thanx ya for sharing :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@ladymiaka86

yeke??
eemmm..kena buang benda2 yang tak penting tuh..gadget byk2 pun leh pengaruh berat blog..

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Cik Putput

welcome put..
i share ape yg i tau je..
nak wat tutorial susah2 i x reti.
i bukan pandai sgt..hehe..budak baru blaja la katekan..hehe..=)

ZACK ENTRY said... [Reply Here Bebeh!]

berat tu..act tak perlu la widget yang bergerak-gerak ni..latar belakang tu pun dah agak comel dah..kalau boleh minimakan saiz blog kurg dari 100kb..

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@ZACK ENTRY
yeke?i dapat info, berat blog yg ideal kurg dr 200kb..
oke.nanti i buang.
thanx.

Dudu said... [Reply Here Bebeh!]

salam.. i punye blog berat 67.9Kb..
hehe..keding sgt ke cik Nurul..hehehe

~C-K-K~ said... [Reply Here Bebeh!]

nasib baik blog sy tak berat sangat... huhu

dtg sini & follow ur blog...^^

siti fatimah aka kakchik said... [Reply Here Bebeh!]

tq nurul 4 ths info. tp blog akak xler berat mana 99kb je but still slow..x tau ler ngape..

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™