✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Saturday, July 31, 2010

Home » , , , , , » ..:: Contest Teman Sejati ::..

..:: Contest Teman Sejati ::..

Salam Reader's.

Before i lelapkan mata, i ter'rajin' lak gi jalan2 blogwalking jap tadi.
sekali terjumpa contest ni daa..
so, mari kita join. hik3!

nama contest ni, contest teman @ sahabat @ kawan @ rakan dan seangkatan dengan nya.
unik nya contest nih sebab i tak pernah jumpa lagi contest pasal friendship nih.
contest ni dianjurkan oleh cik Emieysandra..
so, nak di jadikan cerita, i menggeledah folder2 yang banyak kat dalam mr. lappy nih.
terjumpa satu gambar yang i rase sesuai sangat dengan contest nih.
jap2..i nak letak banner contest nih dulu oke..
tadaaa...


oke. cun kan banner dia?
oke. as usual, terms and conditions leh pergi usha kat SINI oke.

oke. gambar cun yang dipertaruhkan untuk contest ini ialah...
^^^^^
^^^^
^^^
^^
^

owhh..
jangan ditanya kenapa, bila, dimana atau bagaimana.
sebab the only one answer is...yes!
we are so cute!
ahakz!

beliau adalah sahabat i. teman i. kawan i. rakan i.
so..she is the one that i love.
hope she will remember me as long as i remember her.
oke.
she is my best friend since last year.
we all baru je kenal actually.
but we already known about each other seems like dah lame kenal.
we alls kenal masa we alls kursus dengan Akademi Pelancongan Melaka di Jasin last year.
we alls adalah room mate.

hmm..tu saje yang i boleh story.
sebab kalau i story banyak2, nanti i nangis. sebab i really miss her.
beliau dah kerja di KL.
dan we alls dah lame sangat tak jumpa. sebab masing2 dah ada karier sendiri.
hmm.never mind. maybe one day nanti we alls akan jumpa lagi.

oke la.
i tag dua orang oke.

 eykameow 
 kak riena 

hope i menang this contest oke!
thanx dear. :)

♥NuruLchumeL prOductiOns♥
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

1 Chumel(s) comment ヅ:

emieysandra said... [Reply Here Bebeh!]

thanks cik nurulchumil sudi join contest emieysandra..

ha'a..mmg cute r..muke pun dah nak ade iras la..

gudluck yer..
~_^

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™