✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Wednesday, July 28, 2010

Home » , , , , » ..:: Jelajah Blog Ramadhan ::..

..:: Jelajah Blog Ramadhan ::..

~Salam Reader's~

oke.
kali ni i nak wat entry pasal Jelajah Blog Ramadhan pulak.
hmm. kepada sape2 yang selalu blogwalking, mesti dah tau kan Jelajah Blog Ramadhan tuh sinonim ngan blog sapa? 
then, bagi yang tak tahu lagi, ni i nak explain nih.
oke.
JBR..ehem. i short cut sikit ehh.
JBR nih datang dari blog Ben Ashaari lahh..


sempena bulan ramadhan yang bakal menjelma tak lama lagi, mesti u alls excited kan nak berbuka?
ahakz! belum puasa lagi dah nak berbuka.
oke.
i nak bagi ucapan sikit nih..
untuk pengunjung tegar blog i yang tak berapa nak famous nih, 
i ucapkan berbanyak2 terima kasih sebab kerana u alls semua lah blog i kini dah mula di kenali sedikit demi sedikit. i tak kisah blog i tak famous macam blog Abang Ben, atau Kak Mira Abu Bakar or lebih dikenali sebagai Kak Redmummy.
yang penting, hati i telus untuk meluah dah menulis disini.
kepada u alls semua, Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadhan. semoga dengan kehadiran ramadhan tahun ini, dapatlah kita kumpul amal sebanyak mungkin yang tak sempat kita collect masa bulan2 lain. 
u alls jangan ponteng puasa tau! Allah nampak. jangan curik makan kat dapur waktu tengah hari cam kucing. nakal. jangan buat2 terminum air paip masa mandi. hah. yang paling penting, untuk kaum hawa ye. dah tau u alls tuh tak boleh puasa, jangan lah makan tengah2 siang hari pastu leh tayang2 kat adik2 u alls yang baru nak start balajar puasa tuh. kang macam2 budak2 tuh tanya. i dah ada experience. sebab tu la i share kat sini. hik3. alamak, ucapan panjang melampau pulak dah.
oke. now jom usha sikit hidangan apa yang rasa cam best ari ni wat tatapan sahaja ye.

Photobucket

sumber gambar adalah dari blog ummizaihadi ye..
nampak sedap. yang menarik nya resepi ni adalah hadir daripada namanya sendiri. ini bagi pendapat i lah kan. tal tahu la bagi pihak u alls. i tertarik dengan nama resepi ni.. Roti Kasih Mesra..
tah apa yang kasih, and yang mesra tuh, hanya empunya blog saje yang tahu.
nak try? klik SINI oke untuk dapat kan resepi Roti Kasih Mesra ni.

oke.
untuk souvenir kepada guests yang hadir plak insyaallah i akan bagi buku "CELEBRITY SLIMMING SECRET" from Poppy Blogshop ni kot.
 i tak mao la bagi shawl ke, handbag ke, make up ke, necklace or earing ke.
sebab tak semua pengunjung blog i nih gegirl kan?
so fair la.
ehehehe..tak menahan kan tajuk buku tuh?hihihi..


oke.
kalo nak beli barang lain, u alls bleh klik banner poppy kat bawah ni ye.




Poppy Preloved

i bagi buku tuh biar kurang sikit rasa lapar u alls tuh bulan2 puasa. haha.
jahat tak i?

oke la u alls.
selamat menjalani ibadah puasa dengan penuh ketaqwaan ye.
lastly, pesan i.
Jangan ponteng puasa. dosa!!!

♥The End♥
  Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™