✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Friday, July 9, 2010

Home » » ..:: Letak Linkwithin Dalam Blog ::..

..:: Letak Linkwithin Dalam Blog ::..

Salam reader's..
Oke.
I just nak share sikit kat u alls pasal Linkwithin.
Maybe ramai yang dah tahu.
Tapi, i rasa, ramai jugak yang tak tahu kan??
Never mind laa.
I just nak share je ilmu yang i tahu.
Supaya i tak terlupa.
Sebab i pernah dengar, kalo siapa2 yang ada ilmu, tapi taknak share ngan sape2, ilmu dia akan terbantut di situ saja. Cam tak berkembang la.
At least kalo kita share, kita dapat menguatkan memori kita tentang ilmu tuh kan??

Ahakz..tuh dia..
Kalo i dah melalut, sume keluar.
Keh3..

Berbalik kepada tajuk asal kita ye.
Oke. Firstly, u alls masuk website ni..

Oke. After that, u alls akan jumpa page yang lebih kurang macam ni laa..


Oke.
Bila dah jumpa page tuh, ha.. ape lagi..
Sign up macam biasa.
Follow je instruction yang dia bagi.
Pastuh, apply dalam blog u alls.
They'all siap bagi tutorial lagi tau dalam website tuh.


Pastu save je!
Simple kan?
Hehe..
Nanti blog u alls akan jadi lebih kurang camni..


Kelebihan wat linkwithin ni actually banyak tau.
Di antara nya, u alls boleh tingkatkan traffic blog u alls.
Ye la.
Masa bloggers lain tengah blogwalking, dia ternampak plaks entry u alls yang lama2 tuh.
Sape lagi nak baca kalo u alls tak expose kan dengan cara camni kan?
Hmm. Oleh itu, marilah kita ber'linkwithin'..
Selamat mencuba!
Tata!

♥The End♥ 
  Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

12 Chumel(s) comment ヅ:

fiq said... [Reply Here Bebeh!]

yay!! tq!! ni la yg fiq cari2 selama ni =)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@fiq

Laa..yeke??
oke..welcome2..hehe.. =)

Cik Putput said... [Reply Here Bebeh!]

really nice..thanx for the info..put pon dah buat :) ngeee~

mrs.JamaL said... [Reply Here Bebeh!]

kalau nak buat readmore yang tulis2 cam u tu camana pulak

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@mrs.JamaL

yg tu kena create guna adobe dulu.pastu baru upload kat photobucket.then amik link nya letak dekat code readmore.

anis natasha said... [Reply Here Bebeh!]

saya da buat.. jadi tp ble kite tekan kotak linkwithin tu, error..knp ye?

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@anis natasha

hmm? maybe link or coding ada problem. sebab before this i buat tak pernah pulak ada error..

Azura abd rahman said... [Reply Here Bebeh!]

tq nurul...ni la yang akak cari-cari selama ni

Atika Baharudin said... [Reply Here Bebeh!]

kalau nak letak linkwithin beserta gambar sekali mcm mne? sya punya ada tulisan je...

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™