✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Saturday, July 10, 2010

Home » » ..:: Look Style Contest by Cik Naen ::..

..:: Look Style Contest by Cik Naen ::..

Salam reader's..
Oke.
U alls tau baca kan tajuk entry i tuh?
So, for sure u alls dah tau apa yang i nak wat kan?
Kah3!!
I like!!
Even i tak berapa nak tau apa ganjaran yang i akan dapat nanti, but its oke.
Untuk tidak menghampakan Cik Naen yang chumel macam i ni.. i nak gak join contest beliau!
Ahakz!


oke.
Sila tenung gambar di atas dengan perasaan teruja.
So sweet miss kitty tuh..chumel macam i laaahhh..

Dah. Stop Nurul. U ni kalau mengarut, sampai sudah tak habis entry nih. ngehhhh~~
Oke u alls. Sila perhatikan terms and conditions kat SINI yerkz..! (^,^!)

Hehe..bab2 tayang muka sendiri ni i memang suka..ahakz!
Meh i tayang muka i lagik!!
.....
....
...
..
.

Yezza..my glasses!
I really love it!
Ianya pemberian my besties yang bernama Syarifah Aimi..or i panggil Miemie jew..
Beliau sangat baik oke ngan i..
I sayang beliau sebab beliau amat menghargai sahabat.
Lebih2 lagi orang yang serba kekurangan macam i nih..
Oucchh..touching nye!
Glasses Channel tuh je la pengubat rindu i kat miemie tau bile i teringatkan dia..

Oke la u alls.
Before i touching dengan lebih mendalam then meleleh2 air mata i yang mahal ni, baik i stop.
Oke. i nak tag nih..hehe..
Meh sini...


Oke. Done.
I nak chat ngan my chenta hati dulu.
See ya bebeh.
Tata!

♥The End♥
  Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

2 Chumel(s) comment ヅ:

Na_i[K]siNaZ said... [Reply Here Bebeh!]

okeh...cun! cun!
mmg ade style~

gudluck oke n tq 4 joining ya~
keep in touch taw!

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™