✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Monday, July 12, 2010

Home » , , » ..:: Trial for Fasting ::..

..:: Trial for Fasting ::..

~Salam Reader's~

Oke.
Merujuk kepada tajuk di atas, dengan sukacita nya i nak cakap yang i dah berjaya berpuasa sebelum tibanya bulan Ramadhan yang bakal menjelang tak sampai sebulan lagi..

Wahh..sumpah.
Masa pagi2 tadi rasa penat gila2.
Sampai dah tengah hari, dah oke sket.
Even i bersahur dengan air masak sahaja oke.
Sebab i tak nampak apa2 makanan atas meja makan pagi2 buta tadi.
hahah.

Esok i nak puasa lagi.
Kalo boleh, biar lah straight one week ni i test puasa.
Biar perut ni biasa sikit berlapar.
Kalo tak, mengada2 plak kang bila dah masuk bulan puasa.

Em.
Break Fasting hari ni i minum Milo.
Tuh je yang i teringin hari ni.
Nasi or apa2 lauk, i tak berapa nak selera la.
Sebab i merajuk ngan my chenta hati petang tadi.
Geram..tp sabar jela..
Puasa..

Ahakz!
Tengok ni muka penat..

ni masa kat tempat keje oke.muka tak makan sehari.hahah..

Oke la u alls.nk mandi dulu.pastuh nak berbuka.

p/s: bestnya kalo dapat berbuka puasa ngan my chenta hati. ntah dpt ke tak buka puasa ngan beliau tahun ni..huhu.. :'(

♥The End♥
  Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

5 Chumel(s) comment ヅ:

Saya Adalah 'Cik Putput' said... [Reply Here Bebeh!]

bulan pose nnt sebulan..nnt curik2 la mase tok berbuka dgn cinta hati kamo :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Saya Adalah 'Cik Putput'

Hehe..insyaAllah..kalo diizinkan..
pray for us oke! :))

Rafieq said... [Reply Here Bebeh!]

mner menghilangnya chatbox gempak aritu kak?? bru jer nak copy..

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Rafieq

Blog akak ni dah berat sgt la dik oi..so, akak remove kan je..

Siapa Lin?? said... [Reply Here Bebeh!]

sedihnyer muka..
hahaha..
btw..mungkin muka lin pun mcm tue ..huhu..
sebab lapar nie..
bila nk kul 7 nie..
hahaha

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™