✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Wednesday, July 14, 2010

Home » , » ..:: Tutorial Letak Auto Readmore ::..

..:: Tutorial Letak Auto Readmore ::..

Salam Reader's..
Hye u alls. Untuk tutorial ini juga di request oleh Mrs. Jamal.

Readmore ni penting jugak tau u alls. Sebab kalo entry we alls terlalu panjang, for sure blog we alls akan nampak messy kan?

So, untuk meminima kan jumlah perkataan dalam Main Site we alls, letak lah readmore. Sebab readmore tuh la visitor akan klik lagi untuk tahu info selanjutnya. Ini juga akan meningkatkan bilangan trafik visitor our site kan?

Oke. Untuk tutorial kali ni juga, i pass kat Budak Nakal..Sebab beliau ni memang pro bab2 renovate blog nih. Banyak ilmu berguna dekat blog beliau nih. Sebab tu la i letak banner beliau dekat my site. Sebab senang la i nk carik information pasal cantik2 kan blog nih..hehe.. Sekali gus mempromosikan blog beliau tanpa beliau sedari. Hahaha.. 

Oke. Done.
Selesai sudah tugas i.
Selamat mencuba ya u alls.
Tata!

♥The End♥
  Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™