✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Wednesday, August 11, 2010

Home » , , , , , , » ..:: The Winners goes to... ::..

..:: The Winners goes to... ::..

Salam Reader's..

oke u alls..
wahh..baca tajuk entry, semua dah excited ye??
hehe..takpe-takpe..u alls semua haruslah excited..keh3..
mesti u alls dah tak sabar-sabar nak tahu kan..
sorry lah u alls. i lambat sikit publish entry ni..
i kan baru balik kerja pagi tadi. so, seharian ni i tidur jelah..
hehe..oke.

now i nak describe pasal hadiah dulu ye.
firstly, hadiah yang akan dimenangi ini akan diedarkan pada 31 August 2010 bersamaan dengan 21 Ramadhan. kenapa i tak bagi sekarang? Then kenapa 31 August pulak? oke. meh i jawab..
i bagi 31 August nanti sebab hadiah itu sama la dengan konsep duit raya. kalau bagi awal-awal sekarang ni i dah bagi, macam tak besh gitu kan? sebab suasana raya akan terasa bile dah nak dekat-dekat habis puasa. betul tak? then, sebab senang i nak buat sekali dengan hadiah untuk follower bertuah sempena birthday i. birthday i kan 27 August..so, alang-alang dah 27 tuh, i terus genapkan sampai hujung bulan laa ye?

oke. tapi u alls jangan la risau. u alls akan dapat tau siapa yang menang sekarang jugak oke.
sila lah berdebar-debar. hehe..

oke. the Winner untuk Contest Foto Couple Paling Hot jatuh kepada..




Photobucket

tadaaaaa...

 Faridah Mohd Fatah or lebih mesra dengan nama EDAOLALA 
gambar yang menjadi pertaruhannya ialah gambar ini..ohh..i really like this picture tau!!

memang natural. itu yang boleh i ungkapkan. adakah u alls pun berpendapat macam i?
hmm..then, hadiah yang dimenangi oleh Cik Edaolala ialah..
♥ Wang Tunai RM 30 yang akan di bank in pada 31 August 2010 sebagai duit raya!
♥ Special Award from http://nurulchumel.blogspot.com/. sila amek award ini ye..award je i boleh bagi hari ni..hehe.. :) sila la letak di sidebar u ye kalau boleh..hehe.. (^_^)
oke. now, kita pergi kepada peserta yang telah menjadi referral tertinggi jatuh kepada..
yess..tepat sekali!!!

oke. sila lihat gambar di bawah ini ye..



tahniah Lynn. Lynn memang rajin blogwalking blog nurul. boleh dikatakan hari-hari. tak sia-sia usaha Lynn.
oke. Lynn berjaya dapat hadiah ini...
♥ Wang Tunai RM 20 yang juga akan di bank in pada 31 August 2010..
♥ Special award from http://nurulchumel.blogspot.com/..sila amek ye Cik Lynn..kalo boleh letak la kat side bar..cantik kot..hehe..

oke. dua peserta dah tau kedudukan they'all. tinggal lagi 5 peserta yang mendapat tempat saguhati yang akan mendapat Special Award from http://nurulchumel.blogspot.com/ ialah...






they all nih akan dapat award ini ye..
kalau baik, letak la award ni kat side bar u alls. kalau tak nak takpe. hehe.
oke. kepada pemenang-pemenang, i ucapkan tahniah. hope u alls berpuas hati.
yang tak dapat grand prize tuh, jangan berkecil hati. next year i buat contest, make sure u alls join tau.

then, lepas habis contest nih, jangan la terus tak contact i. huhu. oke?
kepada Cik Edaolala and Cik Lynn, sila email u alls punya account number dengan nama penuh n alamat rumah sekali. i ada mystery gift untuk u alls. tapi tetap akan dihantar 31 August ye.

oke u alls. selamat berpuasa. teruskan layan blog http://nurulchumel.blogspot.com/..mana tau u alls yang lain adalah follower bertuah tu?? i akan pilih random pada hari kelahiran i nanti oke. sapa yang i rasa besh and sporting habis, i akan pilih sebagai the lucky follower. 

oke. done!
papai!

♥NuruLchumeL prOductiOns♥
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

27 Chumel(s) comment ヅ:

Siapa Lin?? said... [Reply Here Bebeh!]

erk!!!!
lastly dh umumkan sape..
ingt xde peluang langsung..
tahniah kepada pemenang..

1st contest lin..hehehe

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply Here Bebeh!]

wahhhh~ tahniah~ tahniah kpd keen jugak sbb hnya dpt baca je.. ha3~ ^_^

NaDic said... [Reply Here Bebeh!]

tahniah semua.. n thanks to nurul.. ^_^

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Siapa Lin??

huhu..mane bleh..semua bloggers yg dtg blog i semua ada chance utk menang.. :)

HONEYBEE A.N JELL said... [Reply Here Bebeh!]

oh! thanks cik Nurul! XD alhamdulillah!

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@NaDic

welcome..amek la award tuh..tampal kat side bar yek.. :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@HONEYBEE A.N JELL

welcome..amek la award tuh tampal kat side bar oke.. :)

Saya Adalah 'Cik Putput' said... [Reply Here Bebeh!]

hahaha~ pilihan kite samer la Nurul.
put pon teka winner yg samer..congrats ya to all winner adn to all contestant yg hebat2 sbb brani sahut contest Nurul..


p/s: nnt put tarok award tu di sidebar k :) maceh.

edaolala said... [Reply Here Bebeh!]

woww ! its me. hahaah :) thanks my dear . i;ll email u my detail :) thanks again. n sure i akan join contest u again next time k :)

lyd said... [Reply Here Bebeh!]

wawawa...x menang...heheheh...putput bile ko nk belanje aku..ko dh menang tu...hahahah...x per nurul next contest lyd join g...chayook to me....

Bit Zamri said... [Reply Here Bebeh!]

Cik Nurul....

memang layak!!! cantik pic dia...
seyes nak tiru!! hahahah~ kih3..

**Tahniah kepada semua pemenang...

DiAhaNi ApAnDi said... [Reply Here Bebeh!]

sorry nurul, baru sempat online ni...

tahniah kepada pemenang~

nway, thanks nurul..

dah amik awards tu...hehehe

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@lyd

haha..lyd, mane tau lepas ni u pulak yg menang?hehe.. :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Bit Zamri

jom kita meniru..haha..secara terbuka.. :P)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@azieda razak

azida, next time, mane tau u pulak yg menang?hehe.. :)

azieda razak said... [Reply Here Bebeh!]

hihihi..
x kisah pun..
ni 1st time join contest..
hope lps ni kt jd kwn ye..

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@azieda razak

of coz la..once we are friends, its mean friends forever maa..itu my concept tau.. nnt kalo free2, kite berbuka same ye... :)

eykameow said... [Reply Here Bebeh!]

hehe thnks 4 dis linkk :D bertuah sape yg menang! :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™