Blog Review 2011 by Nurulchumel

by - Saturday, January 15, 2011

Salam All !~
.Sticky Post until 15 January 2011~

oke korang. bila I dah kata nak renovate blog, maknanya I WILL renovate. Sama ada cepat atau lambat, cantik atau tidak. Itu sahaja. sekarang, korang ada tak nampak perubahan sedikit demi sedikit blog I? HAHA. Bagi yang perasan sesuatu, thanks a lot. Bagi yang belum nampak apa-apa, thats mean, u belum kenal blog I sepenuhnya lagi. >.<

oke. untuk segmen blog review, I nak korang drop link korang kat entry ini. Cara nya mudah. Follow apa yang I nak kat bawah ni oke. Bila semua korang dah follow, automatically, korang layak untuk join segmen ini. REMEMBER! ini bukan contest oke! Ini segmen promosi blog. I akan review blog yang berkenan dihati I every week sepanjang bulan January until March. Blog yang I dah review, I akan direct letak link korang tu dekat sidebar I sepanjang tahun ini. INSYAALLAH.

TERMS AND CONDITIONS
  • Buat 01 (satu) entri berkaitan segmen ini di blog kesayangan korang tu.
  • Make sure letakkan banner ini dalam post korang tu.



  • Letak link segmen ini dalam post korang.
  • Then publish and direct terus letakkan link korang dalam comment form di entry ini.
  • Blog korang akan di-Review dari semasa ke semasa.

Senang kan? oke. kalau senang, join ar. Kalau berminat nak majukan blog sendiri. I pun sedang cuba untuk majukan blog I. So, sama-sama lah kita majukan blog kita ni oke! any inquiries, just email or contact me oke! tata! =.=
Photobucket

You May Also Like

80 Comments