Sunday, October 24, 2010

Home » , » Banner Baru Saya!

Banner Baru Saya!

Salam Reader's!!~

hye u alls. still early in the morning. wah! early lah sangat. dah nak tengah hari dah ni. i baru lepas breakfast. lepas tu i buka blog i. hmm. cantik jugak blog i ni kan? hiks! perasan! tapi i tengok macam tak perfect lagi kan? so, i usha dari segala sudut blog i. and i dapati yang banner untuk blog i terlalu besar. tak sesuai pulak dengan size standard banner. so, i dengan rajin dan senang hati nya, membuat satu lagi banner yang baru untuk blog i. banner ni tak lah secantik u alls punya banner. tapi oke lah daripada takde. hehe. nak tengok tak??

Photobucket

cantik tak? cantik tak?
hehe. i tahu u alls nak jawab apa.. biasa je.. kan?
hiks! memang lah biasa je.

oke lah u alls. kalau u alls semua baik hati, sudi-sudikan lah diri u alls mengambil banner i tu and tampalkan di blog u alls. code untuk banner ini ada di sidebar i tu ye. kalau u alls rasa-rasa nak offer banner u alls untuk diletakkan di blog i, sila inform me oke? make sure size banner u alls hendaklah 125 x 125 oke!

done! papai!! :")
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

11 Chumel(s) comment ヅ:

Tomato Gurl's Life said... [Reply Here Bebeh!]

siyezly mmg blog ni cantik...ciktom pun suka tgk..pandai la nurul decorate...banner tue pun comel sgt cam tuan blog ;)

cik lya said... [Reply Here Bebeh!]

nak amek gak..n nak gak banner akak ade kat blog comel ni :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Tomato Gurl's Life

hehe..
i ni budak baru belajar la cik tom..
:)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@suzie rahman

culik ar..nak culik banyak2 kali pun boleh!
hahaha!!~

Lulu caldina said... [Reply Here Bebeh!]

nak belajar buat code untuk banner tu.. tolong lulu bleh?

huhuhu....

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Lulu caldina

boleh sje..
senang je..lepas buat banner, u kena upload banner tersebut di photobucket.com..lepas tu baru u boleh ambil code tu apply dekat blog..untuk tutorial kotak untuk letak code, nnt i buat oke.

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™