✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Sunday, October 17, 2010

Home » , , » Jungle Night Costume

Jungle Night Costume

Salam Reader's!!~

hye u alls. mengikut peramal-peramal yang berkeliaran di sekitar Hotel Avillion Legacy Melaka, "Jungle Night" akan berlangsung pada 11.11.2010. wow! buntu kot! nak pakai baju apa ni u alls. i ni mana la pandai nak bergaya-gaya bagai ni. kalau melaram sikit-sikit tu tau lah. tapi tetap tak vogue. Ala u alls. tolong lah i...

Tadi i google, carik lah costume yang suitable dengan theme of that night kan. tapi i tengok takde satu pun yang berkenan di hati. kalau berkenan pun, dari ceruk mana pulak lah i nak carik baju-baju tu semua. pening ohh fikir pasal benda nih! takkan i nak pakai costume ni pulak kan??!

Jungle Jane Costume
wow!! mesti terbeliak semua mata yang memandang. daripada tak nak pandang, terus pandang tak berkelip. fuhh. macam lah u tu sexy Nurul! ahaksss!!!

then, u alls tolong fikirkan, lagu apa yang i nak pertaruhkan in case la kot-kot i masuk final Legacy Idol nanti. huh. yang tu pun kena fikir jugak nak pakai baju apa malam tu. huish!!~ tension i nak memikirkan. tolong lah u alls!!

Bunny Costume
.comel macam ni boleh ke??~

huishh. macam-macam yang i bayangkan. tapi, i need u alls punya help! sebab i dah takde idea langsung ni. macam mana lah agaknya malam tu ye? macam tak ready lagi je??

penat dah memikir. time for rest. nak tenangkan kepala otak yang tengah berserabut. maybe esok-esok kot i sambung fikir lagi. wish me luck ye untuk hari selasa ni. mana tahu, rezeki i malam tu...hmm..

.DREAMING~~~
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

10 Chumel(s) comment ヅ:

Pinky Pixie said... [Reply Here Bebeh!]

gd luck dear..

hehe.. cube google lagi.. mane taw ade yg terkenan nanti.. hihi

Lulu caldina said... [Reply Here Bebeh!]

http://costumes.lovetoknow.com/Jungle_Theme_Costumes


saje, google untuk nurul..mane tau dpt idea..ngee..

Makbed said... [Reply Here Bebeh!]

cari jubah kaler brown atau hijau pokok ... pastu pakai la mahkota sarang burung atas kepala... dah jadi princess sarang burung.

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Makbed

wow!!
memang bernas idea makbed!
nak try lah carik costume tu!

popo said... [Reply Here Bebeh!]

hahhaha...so pki bju aper???.......baru nk bgi idea pki daun2 kering...hehehe...joke jer...

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@intanurulfateha

yuhuu..
i pun tak sabar nak gi carik baju tu..u teman i carik costume ngn make up artist bleh? i nak jadi diva malam tu..hahah!!~

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@popo

tak tau lagi la nak pakai bj ape..
tgh pkey la ni..huhu!!~

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™