✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Tuesday, September 21, 2010

Home » , , » Layakkah aku menjadi idola?

Layakkah aku menjadi idola?

Salam Reader's!!~

hye u alls. so bored. dah tak tahu nak buat apa dah. actually i baru lepas coding lagu. ada beberapa request. so, i update je la music code tuh. nak tengok, click HERE oke.

oke. berbalik kepada topik utama ye. actually i nak mintak pendapat u alls lah kan. petang tadi before i balik kerja, boss i macam biasa lah kan, buat briefing serta training sekali. dalam briefing tu, beliau bagi i flyers tau. pasal Legacy Idol. huhu. mesti u alls tertanya-tanya kan. menatang apa pulak tu??

Legacy Idol ni memang ada setiap tahun. dah macam aktiviti tahunan hotel lah kiranya. normally, they alls buat masa annual dinner every years. kalau sebut pasal 'Idol', mesti la u alls tahu benda ni ada kaitan dengan nyanyian kan? ohh. i memang tak kisah nak wakil kan my department untuk Legacy Idol ni, sebab bakat i pun they alls dah nampak masa malam tuh


i tak kisah pun. sebab i ni memang gila mic! ahaks!!~ pengakuan berani mati!~ tapi yang memeningkan kepala i ni, i dah tak tahu nak nyanyi lagu apa dah. masa malam tu, i nyanyi lagu "Ayat-ayat cinta". syok gak lagu tu. tapi nanti takkan i nak bawak lagu tu lagi? cam tak best je.

u alls ada idea tak? hmm. mesti u alls tak tau kan suara i macam mana? haa..siapa-siapa yang dah pernah jumpa i, sila suggest ye? suara i tak sedap sebenarnya. serak-serak basah gitu. tapi versi chumel. hak3!!~

nanti u alls tolong suggest kan lagu untuk i ye? maybe lagu yang u alls suggest tu, i akan nyanyi kan untuk Legacy Idol tu. if suitable lah. oke la u alls. jangan lupa suggest tau! i tunggu feedback u alls! papai!!~

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

7 Chumel(s) comment ヅ:

fiq said... [Reply Here Bebeh!]

nyanyi lagu raya ok gak. kan ngah raya lagi skrg ni. hehe..

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@fiq

legacy idol tuh bulan 12 la yunk..takkan nak nyanyi lagu raya plak..huhu..!!~

hani apandi said... [Reply Here Bebeh!]

nyanyi lagu raya utk hani cket? hehe..anda boleh jadi idola! hee sayang nurul!

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@hani apandi

malu la nak nyanyi kat hani..suara i tak sedap..hiks!!~

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@✿ Cik Cimi

jom!!~
bila2??
hiks! minggu depan i gaji.
minggu depan ekk..buleh? ;)

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™