✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Tuesday, October 5, 2010

Home » , , » Mengidam nak pergi holiday

Mengidam nak pergi holiday

Salam Reader's!!~

hye u alls. mengidam nak pergi holiday? ape benda tah Nurul nih? orang busy-busy nak exam, dia sibuk-sibuk lak nak gi holiday. ting-tong. actually, malam tadi i message la dengan my chenta hati. cerita la pasal nak holiday-holiday bagai nih. tak tahu la kenapa tiba-tiba i gatal nak pergi holiday. maybe sebab i dah terlalu lama busy memanjang. tu yang terhegeh-hegeh nak gi holiday tu kot.

tapi masalah nya, i tak tahu nak pilih tempat mana nak gi holiday. hmm. u alls ada suggestion? tempat tu mesti lah best. pastu budget untuk pecutian just RM 200 seorang. hmm. nak pergi mana ye? confused gak kan nak pilih tempat dengan mengambil kira perihal budget dan keselesaan tempat kan? hmm. how?

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™