Saturday, October 23, 2010

Home » » Selami Hati Nurul Contest! 8 days to go! Hurry Up!

Selami Hati Nurul Contest! 8 days to go! Hurry Up!

Salam Reader's!!~

hye u alls. lagi 8 hari saja lagi kita semua akan dapat tahu keputusan pemenang contest kecil-kecilan yang i dah jalankan start from 10 September yang lepas. nampak nya, contest i kali ni kurang mendapat sambutan yang menggalakkan. tapi takpe. senang lah i nak pilih the winner!

oke. untuk contest kali ni, i tak pilih banyak pemenang. i pilih seorang pemenang sahaja. kalau i baik hati on that day, ada la surprise untuk u alls. kalau tidak, memang satu hadiah saja lah yang i akan bagi macam yang i janjikan hari tu. 
Photobucket
nak join? click HERE!

untuk sesiapa yang belum tahu hadiah apa yang i nak bagi, sila klik HERE ye? hadiah ni memang syok! kalau u alls nak join, masih ada masa 8 hari dari sekarang. keputusan pertandingan akan diumumkan pada 1 November 2010. oke lah u alls. untuk sebarang pertanyaan, sila email i ye. thanks! :)
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

2 Chumel(s) comment ヅ:

suzie rahman said... [Reply Here Bebeh!]

wah yunk..sabar..nurul..suzie xdtg sini...rindu~~~~

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@suzie rahman

syg!
kalau rindu, dtg la selalu..
hehe!!~
dah letak link i dalam bloglist u belum?

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™