✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Wednesday, September 8, 2010

Home » , » Terasa macam nak bagi giveaway!

Terasa macam nak bagi giveaway!

Salam Reader's~

oke.
baru balik kerja!
so surprising!
i kerja malam tadi langsung tak mengantuk.
hiks!~

oleh sebab itu, mood i oke hari ini.
terasa gatal je tangan nak bagi giveaway.
ye. GIVEAWAY!

u alls tengok nih!

sape nak???
i rasa nak bagi benda ni kat seseorang.
ini perfume untuk wanita ye kawan-kawan.
tapi i tak tahu nak bagi kat sape.
takkan nak bagi free-free je kan?

huhu..hadiah dah ada.
tapi i tak tahu nak buat contest ape.
any ideas?
ermmm~~~

♥NuruLchumeL prOductiOns♥
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

7 Chumel(s) comment ヅ:

GURU BESAR LYD a.k.a MAKCIK LYD said... [Reply Here Bebeh!]

nk masuk2...hahahahk....kalo lyd cdgn kn idea psl raye cthnyer "kuih raya yang paling pelik / design kuih raya yg paling pelik utk thn ni yg korang jumpe." heheheh...

tp apa2 pn tajuknyer..lyd ttp nk memeriahkn contest nurul..hahahhak..

makbed said... [Reply Here Bebeh!]

wahh... cuba wat kontest baju raya laks. tak pown contest POSE RAYA PALING GEMPAK. hahha... sure fun~

akak pun nak wat give away gak ni. mariii buat bersame2...

irwani said... [Reply Here Bebeh!]

waaa..

nk wt contest ek?
sile2x..sy dgn xcitednye akan masuk hehe~

watla contest yg mengasah bakat cket..

contest yg relate2x psl perfume ni ke..konon nk ngorat perfume la..

so entry sape plg bes yg berjaye dpt ngorat perfume, diela dapat hahaha..

;p

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@GURU BESAR LYD a.k.a MAKCIK LYD

huhu..
bgus idea lyd tuh..
nnt nurul pkey2 kan ea..
kalo nurul wat contest,lyd kena join tau!~

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@makbed

hiks!~
kalo boleh tak nak ade kaitan ngan raye..
hmm..idea lain makbed..~

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@irwani

bgus gak idea nih..
nnt nurul pkey2 kan ea..!~

GURU BESAR LYD a.k.a MAKCIK LYD said... [Reply Here Bebeh!]

@Nurul chumel opcoz masuknyer...minyak wangi tu..kegilaanku...mst berusaha bnyk kali ni..hehehhe

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™