Friday, December 31, 2010

Home » , , » Terminal Bersepadu Selatan | Bandar Tasik Selatan

Terminal Bersepadu Selatan | Bandar Tasik Selatan

Salam All !~

Korang. Maybe next week I akan gerak ke Kuala Lumpur. Tak sabar rasa nya I nak tengok Terminal Bersepadu Selatan. Kan terminal baru untuk orang-orang selatan akan bakal boleh digunakan pada tahun hadapan? Next week dah masuk tahun depan what?

I tak sabar nak tengok kecanggihan terminal yang ala-ala mini airport tu. I rasa macam besar je bila tengok dalam gambar. Bajet nak feeling-feeling ayu la masuk airport ehh terminal. 


oke. nantikan gambar I berposing di terminal ini ye. hahaha. gila. Tak sabar nak pergi Kuala Lumpur. nanti lah I cerita macam-macam oke. tata korang! >.<
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

AiDa AzRyN said... [Reply Here Bebeh!]

Whoa! tak sabau tunggu cerita dari anda.. BD

Shag said... [Reply Here Bebeh!]

BESAR gila terminal tu. Macam shopping mall u! :D

kim kandz said... [Reply Here Bebeh!]

memang cantek n besar terminal ni..... ^^

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™