✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Thursday, February 3, 2011

Home » , , , , » Celebrations of Bobo's Birthday | Part 1

Celebrations of Bobo's Birthday | Part 1

Salam. 

hey korang. on 31st January yang lepas kan birthday Encik Bobo. So, I takde la celebrate gempak-gempak. Just light-light je. HAHA. I just pergi makan dengan beliau dekat favorite restaurant I dekat Mahkota Parade tu je, Seoul Garden. Yang best nya bawak beliau kat sana hari tu, dapat 50% discount for birthday person. Wah. Best!

kami tak gemuk, kami comel!

Bila I tengok Encik Bobo happy, I pun happy jugak. Actually malam lepas we alls celebrate tu, I terus gerak balik Batu Pahat. Tapi kami tetap makan dengan keadaan tenang. HAHA. 


mulakan dengan Bismillah...


appetizer kami.


I happy tengok beliau happy.


I kepoh-kepoh gak nak masak.

Last sekali, dessert. Yummy!

Tempat ni memang best. Tak rugi pun datang. Harga pun berpatutan. Nak datang, make sure perut korang kosong. Sebab buffet dia memang best! Rugi tak datang. Actually I pernah datang sebelum ni dengan family auntie I masa bulan puasa yang lepas. Tapi maybe I missed nak buat entry tu.

Tapi takpe. Siapa nak belanja I kat sini, sila lah contact I. I tak kisah. HAHA. Untuk blogger yang join gathering 12 February ni, see u tau! Siapa-siapa yang nak datang tapi segan, korang datang jela. Tak payah segan-segan. Nanti I buat promosi besar-besar supaya korang join gathering tu oke! For more info, click here! Gathering Blogger MELAKA 2011.
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

Puan Besar Shag Yahaya said... [Reply Here Bebeh!]

Terliur~ Nomm nommmm. Keke :P

Happy Birthday ti your Bobo, Nurul comel ;)

Entri terbaru Shag : Surat tak rasmi untuk Nelly

fiq said... [Reply Here Bebeh!]

nmpk cm sedap dan best. baper ringgit kena bayar?

fiq said... [Reply Here Bebeh!]

wah, mahal jgk ek. kt jb pn ada gak. nnt nk p try la =D

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™