Saturday, February 26, 2011

Home » , , » Resepi kegemaran saya ketika di rumah sewa !

Resepi kegemaran saya ketika di rumah sewa !

Salam.

Ari tu kan I dah tunjuk resepi-orang-bujang seperti I kan? Kali ni, I nak tunjukkan resepi yang selalu menjadi kegemaran I ketika berada di rumah sewa. Bukan malas tau, tapi resepi ni simple. Sebab tu I suka. Jangan gelakkan I tau!


Ikan Sardin Black Pepper 
=) combinations antara ikan sardin, kentang, bawang putih dan merah, cili padi, air asam jawa, lada hitam dan kicap dan secubit garam.

Telur Dadar 
=> combinations telur, bawang merah, cili padi dan garam.


Simple kan? HAHA! takpe-takpe. Kalau korang nak resepi simple-simple, sila lah contact I. I akan berikan resepi terbaik untuk korang. hiks!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

8 Chumel(s) comment ヅ:

Jeely jelly said... [Reply Here Bebeh!]

haha ! resepi kite same.. mbr saye klu masak sardin mesti nk letak kicap jugak :p

Puan Besar Shag Yahaya said... [Reply Here Bebeh!]

Shag punya menu masakan kat kolej dulu, telur dadar, terung goreng cili api, dgn kentang campur ikan bilir goreng ;D

Haziq Haiqal said... [Reply Here Bebeh!]

OMG! First time saye dgr masakan Ikan Sardin Black Pepper.
nanti nak suruh mak cuba buatlah...

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™