Friday, March 11, 2011

Home » , , » Blog Review | Zuhanis is a supergirl !!!

Blog Review | Zuhanis is a supergirl !!!

Salam.

First time I datang melawat blog beliau, I sudah tertarik dengan penggunaan warna yang digunakan dalam blog ini. Warna ungu. Sangat comel. I dapati, blog beliau tiada banner. So, tiada banner yang I akan tunjukkan ye? Jom usha serba sedikit tentang blog beliau ni oke! 


Preview.

A Supergirl Will Never Give Up

  • Penggunaan warna yang sangat mempesonakan.
  • Kemas. Tiada cacat cela.
  • Yang paling best, blog ni jarang sangat guna short-form. I like!
  • Blog beliau ringan. Senang nak loading.
  • Tak jemu baca blog orang yang sporting nih! 

oke. siapa yang berminat nak berkenalan dengan Cik Zuhanis, sila lah jangan malu-malu klik sini oke! --->> http://zuhanismohamed.blogspot.com/
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

cuha_x said... [Reply Here Bebeh!]

fulamak best2 .. bile nak review sy punya blog plak ...www.cuhax.blogspot.com

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@cuha_x

boleh nak review.
tp yg join segmen ari tu pun tak habis review lagi.
tunggu turn la.
keep viewing my site oke for more exciting entries!

zuhanismohamed said... [Reply Here Bebeh!]

wow..xsngka nurul review blog sy..terima kasih banyak2 ya :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™