Friday, June 24, 2011

Home » , » Tutorial Cursor comel

Tutorial Cursor comel

Salam.

Just a simple tutorial.
I share pada korang pun sebab I tak nak lupa.
Kang I jugak yang mencari-cari tutorial kalau nak edit blog kan?
HAHA!

oke.
Untuk dapatkan cursor yang comel-comel,
korang boleh lah search dekat HERE.
Just carik yang mana berkenan di hati, 
then copy-paste dekat 
design - add html/javascript 
done!
Banyak cursor yang cute-cute sesuai untuk korang yang nak kawaii kan blog.
Kalau untuk blog lelaki pun pun boleh amek kat sana jugak.
Tapi pilihan tak berapa nak berpihak pada korang lah kan. HAHA!

oke lah, done! 
ciao! =.='
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™