Monday, August 8, 2011

Home » , , , » Feeling bajet artis

Feeling bajet artis

Salam.

Actually, I bukanlah artis seperti yang korang tahu kan? Kalau I nih artis, dah lama dah follower I berpuluh-puluh ribu. Pastu dekat sidebar tuh I letak gambar I banyak-banyak. Posing-posing, pastu ada gambar cover majalah. hiks! Tapi I bukan lah artis. Just imagine yang diri nih layak ke jadi artis? HAHA!

Every year, I mesti kena buat benda nih. Tak tahu lah tahun nih berjaya tak. Tapi hopefully success lah. Malam berbuka puasa bersama anak-anak yatim. I adalah salah seorang yang diundang menjadi penghibur pada malam tuh. ohh. I memang tak suka famous-famous nih. Tapi orang dah invite kan, datang jek lah kan.. :)

*Sepah-sepah dvd ngan vcd kat rumah nih. Mana satu lagu nak nyanyi neh?

Oke, tahun ini maybe I akan menyanyi lagu Siti Nurhaliza pulak. Bukan Cinta Biasa. Tahun lepas I nyanyi lagu Rossa, Ayat-ayat cinta. omaigod, suara I tak sedap oke. Tapi layankan jelah. Just nak enjoy-enjoy je kan. Bukan nak lawan suara paling sedap. HAHA!

*Ayat-ayat cinta

*Bukan cinta biasa

Weh, oke ke suara I macam tuh? Malu seyh! :')
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

10 Chumel(s) comment ヅ:

ninie_azriena said... [Reply Here Bebeh!]

wow..sedap lah nurul..
ada can jadi recording artist ni..
nak ikut juga pi nyanyi..bulih ?? =)

.: iEyLa :. said... [Reply Here Bebeh!]

nyanyi lagu raye pon oke gak kan..hihi

MiSz ZuE said... [Reply Here Bebeh!]

ader org jemput tu, penuhi jew..ader bakat la tu...

F.A.R.A.H. deeb said... [Reply Here Bebeh!]

Hoho... sedap gak sore awak ni ye, hehe! Disbbkan dh puji sile jwb soklan ni. Apa jenis font digunakan unt wat ALL RIGHT RESERVED di footer itu? Sungguh chantekkk!!! Hehe... tu pun kalau sudi...

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@F.A.R.A.H. deeb

hehe.
pandai je trick kite ehh..
font tu namanya "fontdinerdotcom luvable" nak jugak? sila download dekat "dafont.com" yek. :)

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@.: iEyLa :.

mmg kitorg nyanyi lagu raya pun. hehe..

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@lily lotus

selamat berpuasa utk kamu jugak syg!

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™