Wednesday, October 26, 2011

Home » , » Choc paling best di alam semesta! - part 1

Choc paling best di alam semesta! - part 1

Salam.

Hari neh, I nak introduce kat korang semua sorang member I yang sangat rajin dalam rumah sewa I neh. Nama dia Amirah. Beliau sangat rajin dan mempunyai bakat memasak yang sangat maveles! Dia lah yang ajar I buat Cookies Famous Amos yang tersedap di alam semesta tuh!

Dia neh sangat rajin. Everyday, ada jek idea dia nak masak kat rumah neh. Masak ayam kurma lah, sambal ikan bilis yang ada kacang yang kering tuh lah, rendang lah, macam macam lagi lah! Pendek kata, semua benda dia pandai masak. Tapi yang paling I kagum, dia neh pandai gila bab pastry pastry neh. Even dia tak pernah belajar pasal benda benda neh. Tapi sayang, dia neh student UiTM semester last. So, bulan 1 tahun depan dia dah takde kat sini. Sedeyh! :'(

Jom tengok hasil tangan kawan I neh. I rapat jugak dengan dia neh sebab kitorang memang satu sekolah dulu. ngee.. :')





Comel comel kan? Pandai dia buat coklat tuh! Teringin jugak nak belajar. Tapi entah bila. Tunggu lah dah terbuka pintu hati nanti. HEHE! Next part, I tunjuk pulak choc yang baru dia buat minggu lepas. Sangat cantik. Siap ada wat untuk hantaran masa member kitorang tunang hari tuh. Sangat kreatif! See u then! chiao! :')



Rindunya nak makan choc yang bobo buat! ngee.. ^,^
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

2 Chumel(s) comment ヅ:

tieha ismail said... [Reply Here Bebeh!]

gilerr....cokelat itam yang bekas merah tu menggoda gilerr...

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™