Monday, November 28, 2011

Home » , , , , , , » Apesal kau dengki sangat dengan aku? Aku ada kacau hidup kau ke??

Apesal kau dengki sangat dengan aku? Aku ada kacau hidup kau ke??

Salam.

Dah dua hari I tak online. Banyak juga komen yang I approved. Semua komen I approved. Termasuklah komen menyakitkan hati. But, THANKS A LOT untuk si pemberi komen. Bagus. Korang nak tengok komen tu? Jap jap jap. I takkan delete oke komen cam tuh. I senyum jek tengok komen tuh. I suka!


Ayat "ngaku plak diri cumel" tuh takley blah. Suka hati I lah nak cakap I neh gemuk ke, debab ke, comel ke, chantek ke, apesal nak sakit hati? Ada haku kacau rumah tangga kau ke? Hah! Kalau meluat sangat, just leave my blog. I pun tak suka rubbish bersepah sepah kat dalam blog CHUMEL I neh. Jijik weh. Macam bangkai tikus. So, di harap kepada yang berkenaan, sila pergi jauh jauh yek. 

Ingat, dosa dengan Allah boleh mintak ampun. Dosa dengan manusia, takkan terampun selagi kau tak mintak maaf. Tuh pun kalau orang tuh nak maafkan lah kan. Jangan suka carik kesalahan orang lain. Cermin diri kita dulu. Perfect sangat ke kau tuh sampai kena wajib keji and menilai kesilapan orang sana sini. Tak payah kot. But thanks lah sebab sudi sumbang traffic kat blog I. Appreciated it! :))))
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

12 Chumel(s) comment ヅ:

ninie_azriena said... [Reply Here Bebeh!]

ishk2, baru je buka buku baru, dia dah mulakan dengan sakiti hati org lain..sabar ye kak nurul..pandangan ALLAH jauh lebih penting dari pandangan manusia..

as long as akak n bf epy, jgn dengar kata2 org macam ni..saja nak menjatuhkan org lain..sabar tau =(

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@ninie_azriena

thanks ninie.
maybe ini hadiah utk sambutan maal hijrah utk dia kot..
sama2 la kita doakan beliau.. :)))

♥Cik Nurfarah♥ said... [Reply Here Bebeh!]

Sabar je la ok. Orang macam tu pedengki maybe hdp dia tak hepy.

~~zAnAfAhMi~~ said... [Reply Here Bebeh!]

Peduli la dia tu, manusia x sempurna, hanya Allah yg sempurna.

e F a said... [Reply Here Bebeh!]

sabar je la.. pedulik sama dia.. :))

Azhafizah[フィザ] said... [Reply Here Bebeh!]

mak aihhh..ade jugak orang camtu ek..kite kalau boleh nak menjalinkan hubungan baek sesame manusia..bukan menghina orang camtu..tak kesah lah orang tu camne pun..semua ciptaan Allah itu sempurna dan sebaek2 ciptaan adalah manusia..

tak sangka ade orang sanggup cakap manusia macam tu.nak kutuk pun beragak lah sikit..ni yang marah ni..sabar ye nurul..tak kemane lah orang camtu..biarkan je..cool ok

misscocohoneyvanilla said... [Reply Here Bebeh!]

http://misscocohoneyvanilla.blogspot.com/2011/11/couple-kapel.html

ni khas utk ko.. hahahahahahaha

dila zipa @dilapiz90 said... [Reply Here Bebeh!]

bnykkn bersabar k...biarla org nk ckp apa kat kte k...just smile n chill je

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™