Doddy | Penat mencuba, akhirnya berjaya!

by - Wednesday, November 02, 2011

Salam.

Since I neh suka sangat edit blog orang, tak lengkap pulak kalau ilmu I tak dilengkapi dengan ilmu melukis doodle kan? For the first time, I lukis doodle dengan hati yang riang gembira. Padahal banyak ordering from customer yang masih pending. Aduish! Mintak ampun lah korang yek? 2-3 hari neh, I memang tak larat nak edit blog. Rasa macam dah takde idea. Macam mana tah leh jadik macam tuh. Tapi I akan mencuba sedaya upaya I untuk tidak menghampakan customer I. 

From today onwards, I akan start entry tentang doddy. Apa tuh doddy? Doddy tuh nama manja doodles yang akan dan bakal I lukis. Asek sebut doodles jek kan. Cam tak besh plak kan. Thats why I panggil doddy. Manja sikit. Comel jek bunyik nya. Ngee.. :P

Ini first doddy I. Comel macam I kan? uweekkk!! >pitam!<

Lepas neh, banyak lagi doddy yang I akan lukis. Bersedialah korang untuk pitam! HAHA! oke dah. Mengarut sikit sikit jek. I nak sambung kerja edit mengedit. chiao! >.<"

Photobucket

You May Also Like

8 Comments