Tuesday, November 15, 2011

Home » , » Kuchi kuchi bunny hai!

Kuchi kuchi bunny hai!

Salam.

Last week I pergi rumah auntie I dekat Merlimau. Tido dekat sana satu malam. Sebab I kerja esok nya. So, dapat lah I tengok anak anak rabbit yang baru lahir. Mula mula dulu auntie I bela tiga ekor. Seekor jantan, dua ekor betina. Tak sangka pulak yang si jantan tuh kahwin dengan dua dua sekali. Bunting, and beranak kan enam anak seekor. Maknanya, anak rabbit kat rumah auntie I ada doblas ekor semua sekali. Wah. Dah betul betul macam zoo arnab dah neh. ngee.. Jom tengok gambar bunny bunny yang baru lahir.

# kecik jek. macam anak tikus. ni ibu rabbit tengan bagi anak dia susu.

# First trip born bunny!

# Ni ibu yang lahirkan yang second trip pulak.

# Budak neh bajet berani. Padahal takut tuh. hehe..

# Yang ini kerja nya tido jek.

# Neh yang lahir second trip. Enam ekor semuanya!

# Comel kan? Mata pun belum buka lagi.

p/s : Teringin nak membela bunny. Tapi geli nak pegang. Sama macam kucing. ngeee... :'P
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

10 Chumel(s) comment ヅ:

Haziq Haiqal said... [Reply Here Bebeh!]

Adus! comelnya :DD. Congrats to akak. Kiranya akak ni dh jadi neneklah kan?? XP

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Haziq Haiqal

itu bukan arnab akak lah yang oii..
hehe.. :)

Puteri Iqa Izyan said... [Reply Here Bebeh!]

bunny kt umh kite tak pregnant2 pun lagi. huhuhu..

Azhafizah[フィザ] said... [Reply Here Bebeh!]

comelnyer..tapi mcm susah je nk bela wabbit ni

cik ika said... [Reply Here Bebeh!]

nk satu arnab uh,,,,comel sgt~~

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Azhafizah[フィザ]

yg susah nya, nak kena pgg ibu dia untuk susukan anak2 dia. kalau tak, kebulurlah anak anak dia.

Liyana Aziz said... [Reply Here Bebeh!]

eeee!!! gelinya!!! yana x leh tengok sangat!

dulu2 geli nak pegang kucing tapi skang dah ok... eheheheh

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Liyana Aziz

hehe..
same la kita.
sebab tu I tak bela..
hehe..

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™