Wednesday, December 14, 2011

Home » , , , » Dapat set make up FREE dari Susy Collections!

Dapat set make up FREE dari Susy Collections!

Salam.

I sangat happy sangat kalau hasil kerja I dihargai. Thanks to Kak Susy sebab sangat berpuas hati dengan hasil tangan I. Siyes. Kak Susy neh memang tak cerewet langsung pasal design blog. Apa jek design yang I bagi kat beliau, beliau suka. Thanks Kak Susy! Klik sini untuk review blog beliau. 

Last Sunday, beliau PM I dekat fesbuk. Dia cakap nak tambah watermark dengan banner untuk blog beliau. Beliau tanya I total harga. I pun bagitau lah macam biasa. Lagi satu yang I suka pasal akak neh, bila beliau requested, terus direct beliau transfer payment. Cepat lah design tuh I siapkan. Then lepas tuh, beliau kata nak bagi I gift. Wah. I terharu kot!


Korang nak tahu I dapat apa? I dapat set barangan Make Up yang beliau jual untuk blogshop beliau! Wah. Terharu gila beb! Appreciated macam tu sekali. Thanks lagi sekali Kak Susy!


unedited version.

Kalau korang nak beli barang barang make up neh, try klik http://www.susycollections.com/. Dijamin korang berpuas hati. Barang barang make up beliau memang dijual dengan harga yang rendah. Kualiti terjamin. Produk pula cepat sampai. Siyes, I dapat gift neh pun dalam masa sehari jek. Thanks lagi sekali untuk owner blog http://diarysusy.blogspot.com/ kerana telah memberi sepenuh kepercayaan kepada I untuk edit blog beliau. Tersengih sepanjang hari sebab dah jimat nak beli barang make up. ngee.. :')
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

10 Chumel(s) comment ヅ:

Anonymous said... [Reply Here Bebeh!]

mekasih nurul..akak yg bace enty ni pun t'sengeh sampai ke telinga..hihi
akak mmg puas hati ngn hasil kerja nurul =) semoga nurul d'murahkan rezeki..

Anonymous said... [Reply Here Bebeh!]

mekasih nurul..akak yg bace enty ni pun t'sengeh sampai ke telinga..hihi
akak mmg puas hati ngn hasil kerja nurul =) semoga nurul d'murahkan rezeki..

Azhafizah[フィザ] said... [Reply Here Bebeh!]

bestnye dapat set make up..pasni leh la make up sakan ^__^

sarah mohamad said... [Reply Here Bebeh!]

Nak jugak nak jugak nak jugak ! HEHEHE *gurau jek*

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Azhafizah[フィザ]

haa..tau takpe!
jimat wet takyah beli brg mekap.
hehe.. :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™