Thursday, December 22, 2011

Home » Dear my valued customer, I am sorry.. :'(

Dear my valued customer, I am sorry.. :'(



Salam.

Dear all my valued customers,

Perkhidmatan meng-edit blog bakal tergendala kerana buat pertama kalinya I menggunakan new interface dari blogger. Siyesly, I tak suka dengan new interface neh. Macam makin susah dan banyak link yang menyulitkan I untuk meng-edit. So, I need to take a time to study all this new things. 

Setakat ini, ada dua design yang pending. I kena siapkan secepat yang mungkin sebab salah seorang customer tuh dah bayar full payment. ohh. Semak betul lah blogger neh. Tak boleh tengok I senang betul. Ada jek perubahan yang dia nak buat. Tension mak! :'(
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™