Saturday, February 25, 2012

Home » , , , , , » First buffered earning and highest pageview on 2012

First buffered earning and highest pageview on 2012


Salam.

Kesian kan? Orang lain dah tiga empat ketul buffered earning. I baru nak dapat seketul. Whatever la. Janji dapat. Thanks a lot Nuffnang! Lama betul I tak dapat BE. At last I dapat jugak. Kempen kali neh is under Maxis Internet Facebook Data. Don't know how long they will stay with my blog. Tapi oke la. As long ada BE, I dah tak risau dah. Dapat traffic banyak pun, BE takde pun tak guna gak kan? hikhik!


Tentang total pageview pulak, semalam adalah pageview yang tertinggi setakat tahun 2012 ini. Bila I publish jek entry ini, traffic berpusu pusu masuk. Thanks all! Memang tak dinafikan yang topic Lisa Surihani memang favorite keyword since I memang sangat adore dengan beliau. See!

Favorite topic ever! Lisa Surihani.

Highest pageview. 24 Feb 2012.

Alhamdulillah. Berkat kesabaran dan usaha serta bantuan korang semua, I dapat mengecap kenangan terindah ini. Doakan I terus success untuk blogging oke! >.<"
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™