Sunday, March 18, 2012

Home » , » Dian Cheeze | Produk cheese yang sangat yummy!

Dian Cheeze | Produk cheese yang sangat yummy!


Salam.

Actually I baru je dapat order ni about 18 hours ago. Beliau order banner untuk page baru beliau. Beliau menjual cheese powder ala, yang macam cheezy sauce macam dekat cheezy wedges tuh. I dah la hantu cheeze wedges. Memang menggila lah! So, Dian mintak tolong dekat I untuk buat satu banner untuk promote cheese powder tuh. Dian nak letak dekat sidebar blog beliau. Ni dia hasilnya!


Korang kalau nak order, boleh directly klik banner dekat atas tuh. Harga promosi permulaan hanya RM14 untuk 200gm. Harga tidak termasuk kos penghantaran. Produk ini dijamin 100% halal. Try lah! apa lagi? >.<
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

3 Chumel(s) comment ヅ:

Pink Lavender said... [Reply Here Bebeh!]

wahh...
menariknyer produk cheese tuh..
follow here...
jom ke blog makneng..mcm2 ada

Pink Lavender said... [Reply Here Bebeh!]

follow here!!!
jom ke blog makneng

zeera lily said... [Reply Here Bebeh!]

http://belogzeera.blogspot.com/

follow mine too ^_*

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™