Thursday, September 27, 2012

Home » , , , , » Malacca Awesome Holiday! - Part 2

Malacca Awesome Holiday! - Part 2

Salam.

Oke, mari sambung cerita. Dekat river cruise tu tak banyak pun gambar yang sempat di-snap sebab masing masing dah terpegun dengan keindahan Melaka di waktu malam. HAHA! Indah la sangat. Tapi kalau nak syok naik river cruise memang waktu malam pun, sebab banyak gila lampu lampu disepanjang Sungai Melaka ni. Tak rugi la bayar RM10 untuk 45 minit perjalanan pergi dan balik tu.

Lepas dah menjamu mata melihat pemandangan, kitorang pergi Kampung Morten pulak untuk menjamu mata lagi sekali. Kan Kampung Morten tu memang cun kalau jalan waktu malam. So I bawak diorang pergi sini. Macam macam gambar dapat snap, tapi tak boleh la nak upload semua dekat sini. Jenuh la. HEHE! Sorry yek, memang banyak gambar I jek daripada gambar yang lain. Kui3!! 

Candid! Tak tau pun ada orang snap gambar ni. Tapi cun jugak! :)

Ni pun candid jugak! 

Lepas dah jalan jalan dekat Kampung Morten, kitorang pergi melalak dekat Karaoke yang selalu I dengan budak budak D'J Group pergi. Yang dekat Malim tuh. Layan jelah. Masa kitorang sampai sana, bilik semua full. Tapi memandangkan kitorang ramai, I dengan Bobo decided untuk amek VIP Room jela. Luas gila bilik tu. Masa birthday I yang lepas pun kitorang tak amek bilik tu. Kitorang just amek bilik Large jek. Tapi bilik VIP ni memang puas hati. Besar gila. Ada wireless mic, sound dia memang superb la kan. Menyanyi pun best. Guna projector. Siap ada video game lagi dalam bilik tu. I rasa 20 orang pun muat kot dalam bilik tu. 

Lepas dah melalak selama sejam, kitorang pun balik homestay. Penat jugak walaupun jalan tak sampai setengah hari. Oke, sok I cite pulak pasal hari kedua. Best tapi penat sikit la. ;)

..to be continued!
Click HERE to earn extra money!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

2 Chumel(s) comment ヅ:

Khalilah MNor said... [Reply Here Bebeh!]

Aww~ Sweet both of you sis... :)
Btw, i'm new here. Slm kenal~

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™