Tuesday, July 19, 2016

Home » , , , , , » Contest Doodle family raya by merahitujambu

Contest Doodle family raya by merahitujambu

Salam.

Klik Banner untuk join!

Hai korang! Dah lama rasa nya I tak join contest kan? Rasa gatal pulak tangan ni nak join contest. Contest kali ni mudah je. Dianjurkan oleh blog Merah Itu Jambu. I follow blog dia ni since dia belum kahwin lagi. Sekarang ni dia dah ada anak sorang dan nak masuk dua orang dah. Blog dia comel. Sebab tu I suka tengok. Dia punya doodle memang sangat comel dan kreatif. 


Syarat-Syarat Contest
  • Letak tajuk Contest Doodle family raya by merahitujambu
  • Letak gambar Raya anda Maximum 3 orang ahli sahaja
  • contoh 3 orang ahli merahitujambu :- mama,baba dan husnaa
  • 1 gambar yang menarik akan di pilih dan di doodlekan oleh merahitujambu
  • letakkan link anda di komen ini.
  • contest tamat bila tamatnya Raya 2016

Mudah sahaja syarat syarat nya. Tampalkan gambar raya korang yang cun melecun tu kat entry. Maximum 3 orang ahli family. Ini gambar raya I. Hihi. Suwit tak? :P


Gambar ni je yang I rasa perfect. Harap harap boleh menang!

Korang yang lain, jom la join ramai ramai! Tak nak ke doodle comel? Kalau I, memang nak la kan! Sebab I suka benda comel comel ni. :)
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

8 Chumel(s) comment ヅ:

merahitujambu said... [Reply Here Bebeh!]

mudah sahajakan contest..ala2 comel je korg..tq join

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@merahitujambu

thanks dear! hopefully boleh menang! :)

NURUL AQIDAH AZAHAR said... [Reply Here Bebeh!]

SALAM SINGGAH CN GOOD LUCK

http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/07/contest-doodle-family-raya-by.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said... [Reply Here Bebeh!]

Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

Noor Najwa said... [Reply Here Bebeh!]

jalan-jalan sini... follow
http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/07/contest-doodle-family-raya-by.html

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™