Contest Doodle family raya by merahitujambu

by - Tuesday, July 19, 2016

Salam.

Klik Banner untuk join!

Hai korang! Dah lama rasa nya I tak join contest kan? Rasa gatal pulak tangan ni nak join contest. Contest kali ni mudah je. Dianjurkan oleh blog Merah Itu Jambu. I follow blog dia ni since dia belum kahwin lagi. Sekarang ni dia dah ada anak sorang dan nak masuk dua orang dah. Blog dia comel. Sebab tu I suka tengok. Dia punya doodle memang sangat comel dan kreatif. 


Syarat-Syarat Contest
  • Letak tajuk Contest Doodle family raya by merahitujambu
  • Letak gambar Raya anda Maximum 3 orang ahli sahaja
  • contoh 3 orang ahli merahitujambu :- mama,baba dan husnaa
  • 1 gambar yang menarik akan di pilih dan di doodlekan oleh merahitujambu
  • letakkan link anda di komen ini.
  • contest tamat bila tamatnya Raya 2016

Mudah sahaja syarat syarat nya. Tampalkan gambar raya korang yang cun melecun tu kat entry. Maximum 3 orang ahli family. Ini gambar raya I. Hihi. Suwit tak? :P


Gambar ni je yang I rasa perfect. Harap harap boleh menang!

Korang yang lain, jom la join ramai ramai! Tak nak ke doodle comel? Kalau I, memang nak la kan! Sebab I suka benda comel comel ni. :)
Photobucket

You May Also Like

8 Comments