Tuesday, October 25, 2016

Home » , , , , , , , , , , , » Makan Aiskrim Magnum di Weis Cafe, Asyik!

Makan Aiskrim Magnum di Weis Cafe, Asyik!

Salam.

Jangan kata kita asyik asyik makan. Asyik asyik makan. Memang kerja kita review makanan. So, do I care? Yang sibuk mengata kita tu actually jealous kan? Sebab korang tak dapat menikmati makanan sedap macam kita. Whatever! πŸ’

Luahan emosi sikit kat atas tu sebagai Muqaddimah. Kali ni kita nak review pasal dessert pulak. Actually cafe yang kita pergi ni ada je jual foods. Tapi kita datang sini semata mata nak makan ais krim Magnum je sebenarnya. Macam kat luar tak de kan? Kat luar sana pun memang banyak jual aiskrim Magnum tu. Even kat kedai kedai runcit pun berlambak. Tapi kita datang sini untuk service, nak rasa environment dan juga deco dia. So far, ok ok je la. 

Location? Batu Pahat! Yezza. Batu Pahat adalah Syurga Makanan. Untung la hasben kita dapat jadik orang Batu Pahat. Dia asal balik kampung carik makanan sajo. Padahal kalau kitorang balik kampung tu, mama kita masak kemahinnnn banyaaakkk! Lauk sodap sodap pulak tu. 

Nama cafe ni, WEIS Cafe. Location dia kat kawasan shop lots belakang Square One, Batu Pahat. Korang waze je, senang je nak cari. Hihi. Nanti kita share address dia oke?

Classic Magnum with Brownies. πŸ’•

Classic Magnum with Mashmellow. πŸ˜

Choc Shake. Dappp! πŸ˜‹

Menghayati betul. 

Sedapp lettewww! 

Oke, berdua lebih baik! πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

Operation hours.

WEIS Cafe
27A, Jalan Flora Utama 6, Taman Flora Utama
Batu Pahat, Johor
☎ 07- 437 7401


Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment γƒ…:

✿ Link for Blogwalking View γƒ…

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties γƒ… | All Rights Reserved™