BOH Ice Tea Orchard Splash sangat menyegarkan!

by - Monday, October 03, 2016

Salam.

Dekat Melaka sekarang ni kan, siang hari memang panas. Dia punya bahang tu, kita drive kereta ni sampai aircond pun tak rasa. Nak kata tak service aircond, baru je minggu lepas service. So memang mustahil kalau aircond problem. Memang sah la keadaan cuaca di sini sangat terik. Semalam kita keluar dengan kawan kawan masa kerja hotel dulu. Bawak baby, siap menangis baby dia sebab kepanasan. Kesian baby tu.

Bila dah panas tu, memang selalu dahaga. Dan bila dahaga, kita mesti cari minuman sejuk kan? So alkisah tadi kita baru dapat 1 pack BOH Ice Tea Orchard Splash. Minuman teh ais instant. Yang paling best, tak payah bancuh dengan air panas. Bancuh je dengan air sejuk peti ais tu. Macam mana kita boleh dapat FREE? Haha. Sebenarnya ada customer kita bagi. Last week dia pergi Cameron Highlands. Since kita banyak tolong dia, dia bagi la souvenir. Hihi. Sweet tak? Customer mat salleh memang sangat appreciated dengan orang yang banyak tolong dia. 

Packaging dia sangat awesome. Comel. Mudah dibeli. Hihi. 😁

Ni packaging dalam dia. 1 pack ni ada 20 sachets. 

Dah bancuh, letak ais sikit. Awesome! 😋

Tadi bancuh ni time husband dah pergi kerja. Ni confirm dia tengok kita post ni dia kata kita bancuh tak tunggu dia. Don't worry dear, ada baki 19 sachets lagi. Hahaha. Tapi memang seriously refreshing. Sedap. Bila dah campur ais tu rasa dia kurang manis tapi masih sedap. Takpe. Kurangkan manis dalam minuman, tambahkan manis dalam senyuman. Kan? Kan? Kan? 😉

You May Also Like

8 Comments