Selamat Pengantin Baru Manishah & Muhsin

by - Monday, December 10, 2012

Salam.

Hai korang! Lama kan I tak update blog? Mana tak nya, busy memanjang. Blog pun tak boleh nak update sangat sebab lappy ni rosak aritu. Tensen. Banyak blog yang pending. Sedih jugak la kan. Sebab customers dah bayar. So nak tak nak kena la accept. Alhamdulillah, tu semua rezeki Allah.

Semalam I attend one of my best friend's wedding. Alhamdulillah, semua nya dah selamat. Dan hadiah terbaik sekali untuk diri I ialah, demam pada hari ni. Maybe sebab I tak cukup tidur and drove for the whole day. Highway macam biasa la kan. Traffic jammed, pastu hujan pulak tu. Redah jela. Tapi I happy sangat sebab dapat jumpa kawan kawan lama. Ada yang dah kahwin, yang dah ada anak, happy sangat jumpa diorang! Oke, jom layan gambar.


Happily bride and groom! <3

Peneman sepanjang perjalanan. Thanks Cida!

Nice shoot. Thanks Bobo!

Newly hubby and wifey.. :))

Kami!

Wish both of you will happily married ever after!

Gambar atas pelamin. :P

Proses mengambil berkat pengantin. Hehe.. :)

Doakan lepas ni turn I pulak yek!

Click HERE to earn extra money!
Photobucket

You May Also Like

0 Comments