✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Wednesday, June 30, 2010

Home » ..:: Meronggeng Bersama Budak-Budak ::..

..:: Meronggeng Bersama Budak-Budak ::..

Salam reader's..
P.E.N.A.T
itu je yang boleh i gambarkan for this moment.
I baru balik berjalan ngan budak2 ni.
Mak aihh..sape lagi kalau bukan cousin i yang tiga itu.
Nasib baik bukan i sorang. Adik i si Keyla tu pun ada.
Kalo tak, mati la i gamak nya..

Bukan main happy lagi they'all.
Memang they'all ni penuntut janji terhebat.
Si Anis laa..
Dia ternampak pic i ngn my chenta hati makan Mc D hari tuh..

So, suddenly dia pun cakap cenggini..
"Bila kakak nak belanja kakak anis makan??"
Adoishhh..
I pun cakap la..
"Tunggu la kakak dapat duit dulu.."
Dia balas balik..
"Bila kak?"
I saja je cakap..
"Tunggu Rabu minggu depan.."

U alls nak tau tak, sejak hari tu, dia membilang hari nak tunggu hari rabu tau.
Hari2 dia remind i..
Sampai kan i tengah tido pun, dia leh kejut kan..
"Kakak, esok hari Rabu tau..jangan lupa belanja kakak anis makan.."

So, sampai lah hari ni.
I kena jemput dia balik sekolah, sebab i cuti hari ni.
Lagipun uncle mail kena pegi JB..

Masuk2 kete je dia terus tanya..
"Kakak, hari ni hari Rabu. Kakak kata nak belanja kakak anis kan?"
Huhu..
I terus mengiyakan je laa..

So, motif cerita di atas ialah..
jangan berjanji dengan budak-budak.
Sebab mereka ni baru nak membesar.
So, daya ingatan masih tajam.
Benda sekecil2 kuman pun they'all boleh ingat tau.

Jom enjoy pic yang sempat i snap tadi..

four gurlz..hik3..

suka budak Anis ni..

happy gila Sofiah ni..

perghh..macam mane la kalo bawak anak2 sendiri nanti?mesti lagi pening.haha..

suka dapat waffle..

pandai sofiah mamam aiskrim..

Oke.
Itu sahaja.
I penat sangat.
Luckily, tomorrow i keje middle shift.
Ahhhh...aman sikit tido..
Keh3.
Oke.
Tamat sudah.
Tata!

♥The End♥
  Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

Raizual a.k.a ViRuS_XpRo said... [Reply Here Bebeh!]

seronok nyer... bdk2 mmg mcm tu... hihuhi

intanurulfateha said... [Reply Here Bebeh!]

next tym kuar dgn i k
u bnje i plak
huahuahua~

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

oke3..takde hal punye..
tp tunggu i dapat point byk next month..doa2kan oke!
kite makan kat johnny restaurant..hehe.. =)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™