✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Thursday, October 28, 2010

Home » , » Cara Penggunaan Foot Detox

Cara Penggunaan Foot Detox

Salam Reader's!!~

hye u alls. kan hari tu i ada post pasal foot detox kan?
haaa..actually i dah beli pun benda tu. masa i pegi ronda-ronda nak carik rumah sewa hari tu, i jumpa dengan dealer yang jual foot detox ni. i beli 2 paket. 1 paket 10 keping. so, i beli 20 keping lah kan? siap dapat free 10 keping lagi pulak tu. wow! i suka dapat free! hehe. lepas ni boleh beli dengan beliau lagi kan?


oke. hari tu i ada post pasal khasiat penggunaan foot detox ni. then today, i nak explain cara-cara penggunaan nya. cara nya tak susah. senang sangat! oke. u alls follow instructions kat bawah ni oke. :)

first of all, u alls kena ambil bungkusan herba. ambil dua. sebab kaki kita kan dua.


oke. lepas tu ambil pelekat nya. ambil dua jugak ye.


oke. lepas tu, buka bahagian yang bergam tu. sebab kita nak tampal herba.


oke. lepas tu kita tampalkan herba di atas pelekat tadi oke.


then, tampal kan la atas tapak kaki. make sure menegak macam ni.


oke. u alls pakai tu then terus tidur tau. pakai dalam 8 jam, lepas tu buka. dan tengok kesannya. memang best lepas bangun tidur.

oke u alls. selamat mencuba!!~
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

5 Chumel(s) comment ヅ:

suzie rahman said... [Reply Here Bebeh!]

nurul guna erk..bnyk toksid kua ke.npe xtnjuk yg nurul dh gna.hiii

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@suzie rahman

byk woo..
i tak nak upload gambar yg dah guna..
tak sanggup nk tgk pekat gile warna nya lepas pakai.. try la..

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™