Wednesday, March 16, 2011

Home » , , , » Nuffnang | Edisi jejak kasih bersama cash out!

Nuffnang | Edisi jejak kasih bersama cash out!

Salam.

HAHA! Macam nak tergelak pun ada jugak. Mana tak nya, I ada buat wishlist masa buat entry azam baru 2011 awal tahun hari tu yang I nak cash out 1K from Nuffnang. Tiba-tiba dua hari lepas, I buat decision untuk cash out pulak? Ehh? mana pergi azam baru I? HEHE! Kumpul lain lah. (Hasut si syaitan!)

oke. Anyway, ini second cash out I. Last year, I cash out RM87.83. Masa tu bulan August. oke. Dalam masa 6 bulan selepas itu (March), I cash out RM 149.52. Kira oke lah tu kan? Maybe tak banyak. Tapi pencapaian yang membanggakan I jugak lah. I kan new blogger. 

pencapaian saya! :)

Sekarang tengah gembira nak tunggu cheque sampai. Hopefully cheque tu sampai tengah-tengah bulan. Boleh lah I topup-topup untuk buat duit down payment kereta ku! Doakan I tau! Amin! =.=
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

12 Chumel(s) comment ヅ:

eyfaa ELMO (: said... [Reply Here Bebeh!]

congrat dear !
macam mane sebenarnye nak BE earning nuffnang nie eyh ?
blogger baru :)
masih tak pham lagi nuffnang ni . haha . thnks ;D

sherah said... [Reply Here Bebeh!]

am in!semoga u dpt cepat2 hehe

Mr.Bobo said... [Reply Here Bebeh!]

saya doakan yg terbaik untuk awak..mmmuah (=

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@eyfaa ELMO (:

kena aktif sket la syg..baru dpt..kdg2 lama gak nak tunggu..hehe.. :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™