Thursday, March 31, 2011

Home » , , » www.tonton.com.my

www.tonton.com.my

Salam.

Sekarang ni, banyak betul cerita-cerita best dekat TV3 kan? Tapi bagi orang yang bekerja macam I ni, tak berapa nak ikut sangat cerita-cerita tu. Kadang-kadang, masa tengah kerja tu boleh pulak I terfikir pasal kesudahan cerita-cerita tu. 

Macam I, I suka cerita Sejuta Cinta Marshanda. Even cerita dia macam bodo-bodo and macam nak kena penyepak free, tapi I sentiasa akan mengikuti perkembangan cerita tu. Banyak lagi cerita best macam Begitukah Cinta, Asmara, Gemilang, Isteriku Bukan Queen Control, Kemboja Putih, Marimar dan lain-lain tu pun best sangat. 

Oke. Macam I kan selalu tak sempat kan. So, I selalu lah online http://www.tonton.com.my/ . Semua cerita yang I tertinggal tu I boleh tengok balik dekat situ. Best! Korang pun boleh enjoy jugak tengok cerita yang disiarkan. Thanks TONTON!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

2 Chumel(s) comment ヅ:

ayaa alyy said... [Reply Here Bebeh!]

tp lmbt loading kn ? huhuh

**nice blog ;)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™