Wednesday, June 1, 2011

Home » , » Change to Maxis Broadband!

Change to Maxis Broadband!

Salam.

Once I dah cakap I tekad, memang I akan buat. So, beware! Wah! Takut tak? Takut tak? Garang nih! Actually I dah bertukar kepada perkhidmatan jalur lebar yang baru. Semalam I baru bertukar. I terminate Celcom Broadband I, dan I bertukar ke Maxis Broadband




I hope, kali ni I tak menyesal pilih Maxis Broadband.

Good bye Celcom Broadband! Semoga kau aman di sana! ~

p/s : Actually nak try P1WiMAX. Tapi takut jadi macam Celcom Broadband. :(
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

11 Chumel(s) comment ヅ:

✿ boonga_kecik ✿ said... [Reply Here Bebeh!]

maxis dgar mcm better dr celcom..
tp sy guna dg :) sgt bes n laju winkk

✿ boonga_kecik ✿ said... [Reply Here Bebeh!]

maxis dgar mcm better dr celcom..
tp sy guna dg :) sgt bes n laju winkk

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@✿ boonga_kecik ✿

laju ke digi? u guna yg berapa ringgit sebulan?

Cik Ezy said... [Reply Here Bebeh!]

kalo ikot kn maxis lg ok dr celcom..
kalo kat umh saye la celcom xleh blah lgsg..
line slow giler..
haha

anieysayangkamoo said... [Reply Here Bebeh!]

akak , aniey tak dapat nak cakap kat chatbox coz berselindung di sebalik tabung heartbeat tuhh .. pertanyaan akak sudah aniey jawab .. cuba ikut tuto nehh ...

http://anieysayangkamoo.blogspot.com/2011/06/buat-fieldset.html

cik_zetty said... [Reply Here Bebeh!]

yeahhh kita sama, hampir setahun I guna celcom beruk band, seriously sangat hampeh tahap tatau nak cakap macam mana :p

I pun baru tukar ke maxis beruk band awal tahun nie, mexis still terbaik =)

sarah mohamad said... [Reply Here Bebeh!]

me guna celcom bb nya okay je. cuma tu lah, asyik2 kena tambah volume. boleh kopak di buatnya. hiks anyway, maxis pun okay jek.

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Cik Ezy

glad I dah tukar maxis. hope oke lah kan. :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™