Sunday, May 15, 2011

Home » , » Celcom Broadband | The poorest internet service in the world!

Celcom Broadband | The poorest internet service in the world!

Salam.

Seriously. I dah fade up dengan service yang diberikan oleh Celcom Broadband.
Dan I nekad habis lah. Bulan depan, confirm I tukar broadband lain.
Masa mintak payment, nak on time jek!
Bila time guna, line macam haprak.

Menyesal gila I buat entry INI.
Kononnya celcom lah yang terbaik.
Tapi, ini yang I dapat?

Hey, tolong lah upgrade u all punya service kalau nak customer u all semua loyal dengan product u all!
Ni, service macam hampas, u alls ingat customer tak boleh buat decision lain ke??
Bayar mahal tiap-tiap bulan, tapi ini yang we all dapat??

Regret! Regret! Regret!
Start from next month onwards,
BYE BYE CELCOM!
HYE HYE DiGi ! MAXIS! P1WIMAX!

psst! I tengah survey broadband mana yang better dari Celcom. Korang ada idea?? =.='
Photobucket


Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™