Wednesday, September 21, 2011

Home » , , , » Kepoh sangat pasal gambar Fida Ibrahim free hair tersebar. Rileks lah!

Kepoh sangat pasal gambar Fida Ibrahim free hair tersebar. Rileks lah!

Salam.


Kenapa kepochi sangat nak cerita cerita pasal Fida Ibrahim free hair neh?
Biar la orang tuh nak free hair ke, hape ke. Yang free hair tuh dia, apa masalah nya?

Untuk cerita kepochi lain, sila tengok dekat sini.
Cerita Hot Fida Ibrahim

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

9 Chumel(s) comment ヅ:

Wawa Amran said... [Reply Here Bebeh!]

Die kan awal2 keluar memang bertudung.. Tue yg jadi kecoh tuee.. Biase lar jd artis.. Org biase pun kalu kejap pakai kejap x pakai org dah mengata.. Mulut orang bkn bleh ditutup =)

Jasmin Ibrahim said... [Reply Here Bebeh!]

sokong dgn N3 ni!!! biar la dia nk free hair ka,terfree hair ka,nak on off tudung ka...manusia berubah... :)

syieda_joy said... [Reply Here Bebeh!]

betul tu akak..biarlah die tu.. mati-mati syieda ingat die bertudung..^_^

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Jasmin Ibrahim

betul tuh kak.
sedangkan org biasa pun ada on off.
lagikan artis kan. hehe

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@syieda_joy

maybe depan khalayak dia bertudung, kat belakang tak. tu terpulang pada persepsi masing2 kan.

Anonymous said... [Reply Here Bebeh!]

@Nurulchumel, inilah yang membezakan artis dan masyarakat lain. fida muncul dalam bidang seni bertudung, suddenly kat luar tidak. artis menjadi cermin masyarakat. macam ni orang akan ambil mudah, artis boleh buat kenapa aku xboleh? :)

think of it again, lagi satu. tak elok pun nak munafik sangat. dalam kaca tv konon kau bertudung, taat kepada perintah Allah. tapi di sebalik kaca, kau membelakang kan nya. orang mcm ni lah yang harus kita tindas. kalau semua orang watlek, apa nak jadi dengan islam? semua nak on off? no offense. i bagi pendapat i ni. bye

Anonymous said... [Reply Here Bebeh!]

oh, and. orang macam ni lah membuat orang memandang serong kat wanita-wanita yang bertudung, macam awak, macam saya :) nak ke berdiam diri?

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Anonymous

oke.
bgus opinion u.
dah artis, mmg macam2 perangai.
tapi pendapat masing2 berbeza kan?

ermm..
tp dalam Al-Qur'an pun takde suruh kita tindas menindas kan?
Sebaiknya, kita cuma boleh nasihatkan beliau, utk kembali ke pangkal jalan. Itu lebih baik kot.

Anyway, thanks ya for ur opinion.
:)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™