Tuesday, September 20, 2011

Home » » Resign - Protected Entry

Resign - Protected Entry

Salam.

Ini entry marah marah, geram geram, bengang bengang. So, banyak kandungan dan ayat ayat yang digunakan dalam entry neh yang I tak nak reveal dekat semua orang. Korang yang nak baca entry ini, boleh lah request dekat Fesbuk I. Kalau nak lagi cepat, call handphone I terus (Untuk yang ada contact number I lah kan). hmm. Yang tak nak baca pun lagi bagus. Sebab I pun tak nak kepochi dekat semua orang. Please be nice with me. So that I will trust you to protect my secret. hmm. :'(



Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

20 Chumel(s) comment ヅ:

NuRiEyL said... [Reply Here Bebeh!]

wahh berat ni..law ase xleh than dgr semua 2 n mnybbkn kshtn tergaggu stop la..mgkn ad hikmahnye....

Makbed said... [Reply Here Bebeh!]

istikharah bebanyak. andai sudah rasa tidak berbaloi, dan keje pun lebih stress dari hepi, wakpe tunggu? kang beruban sebelum masa plak.

pstt................. akak lagi besh. resign terus 24 hrs. gagagagagagag...

Lydia Shaizrina Shukri said... [Reply Here Bebeh!]

saba bnyk2 k... ko wat la istiharah... insyaAllah, dpt petunjuk..

Arief Sohod said... [Reply Here Bebeh!]

baby..b tau sayang dalam dilema sekarang ni..b sedih bila tgk sayang b ni mcm ni..terpaksa melalui berbagai2 dugaan dan cabaran..ape yg penting skrg ni..b tetap sokong sayang wlau ape pn kputusan syg..b harap syg dpt bersabar dgn semua dugaan ni..b akan sentiasa doakan yg terbaik utk syg..b akan sentiasa berada di belakang sayang..b syg kn sayang selama2nye..

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Arief Sohod

thanks so much b..
syg pun syg b seumur hidup syg.
ILYSM b! :)

emieysandra said... [Reply Here Bebeh!]

sabar lah cyunk..stiap yg terjadi pasti ade hikmahnyer, ade jugak yg sarankn u buat istikharah..buat lah, itu akan jadikan u kuat dgn kputusan yg u ambik nti..emiey sntiasa doakan yg terbaik utk nurul.

:)

khuza hasan said... [Reply Here Bebeh!]

my answer s : RESIGN
sekian..
m0ve on syg..
get new xperience..xpl0re urself..gain m0re kn0wledge..
:)

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@khuza hasan

hmm.. confused lah kak..
tak tahu nak wat ape..

syieda_joy said... [Reply Here Bebeh!]

nape ni akak? ade cerite di sebalik pword tu ke??

if sai keje, akak buat la solat sunat istikharah..insyaAllah dapat petunjuk..amin.

tp if ade problem, anggap je itu adalah ujian dariNYA..

ehh akak nak jugak la pword..hihihi

syieda_joy said... [Reply Here Bebeh!]

baru syieda tau cerita sebenar.. ok
1. akak kena doa banyak-banyak semoga akak tabah hadapi dugaan ini.
2. akak kena selalu senyum..apa org cakap senyum saja.. sbb org ni lau kite buat muke die lagi suke cucuk..
3. akak teruskan keje ngan semangat. biakan die..
4. semoga akak happy ngn cik abg.amin^_^

pdgn syieda la..^_^

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@syieda_joy

thanks for ur advice syieda..
doakan akak success yek syg!

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™