Wednesday, December 14, 2011

Home » , , » Blog Reen Izrinda berwajah baru!

Blog Reen Izrinda berwajah baru!

Salam.

Korang ingat lagi tak I pernah design blog Reen Izrinda sebelum neh? Check sini kalau tak ingat. Last Sunday kan, beliau gigih datang rumah I nak edit blog beliau. Kebetulan pulak memang I free time tuh. So I edit lah apa apa yang patut. Sebab beliau kata dah bosan dengan design lama blog beliau. Yelah, beliau edit dah 4 bulan kot. I edit blog beliau yang lepas bulan September. Sekarang dah Disember. Maybe nak amek mood tahun batu kot. hehe. Jom preview wajah baru blog beliau!


New look

Old look


Mana satu lagi cantik? hehe.. Whatever lah yang mana lagi cantik. Asalkan beliau berpuas hati. Next editing, blog kawan baik I pulak. hmm. Tunggu.... :'P
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

CINTA UNTUK KITA said... [Reply Here Bebeh!]

salam akak.. just nak tanya.. saya tengok2 kat tepi tu akak n abang arief hari ni genap 3 tahun 5bulan.. saya pulak 3 tahun 4 bulan.. heheheheheheh same haribulan kan kita, bulan je lain.. hek3!

Azhafizah[フィザ] said... [Reply Here Bebeh!]

dua dua pun cantik!pandai nurul design.

kata kila said... [Reply Here Bebeh!]

omeynyaaaa pandai syg edit blog<3

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™